Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čože je to 70-tka? Vitálna hviezda vyzerá sviežo a mladšie o desaťročia!

Joy Behar už prekročila prah sedemdesiatky, no do dôchodku sa ešte rozhodne nechystá. Veď na seniorku sa zďaleka nepodobá. Zobraziť galériu (5)
Joy Behar už prekročila prah sedemdesiatky, no do dôchodku sa ešte rozhodne nechystá. Veď na seniorku sa zďaleka nepodobá. (Zdroj: SITA, profimedia.sk, )

LOS ANGELES – Do dôchodku sa ešte zďaleka nechystá! Hoci Joy Behar (70) venovala moderovaniu istej relácie celých 16 rokov, rozhodla sa pre definitívny koniec. Netúži však po oddychu, ale po zaujímavejších projektoch. So svojím elánom, chuťou do práce a nestarnúcim zovňajškom totiž strčí do vrecka aj výrazne mladšiu konkurenciu.

Tá sa veru nezdá! Joy Behar patrí k najznámejším tváram americkej televízie, kde prostredníctvom kanála ABC vyše 16 rokov sprevádzala divákov programom The View. Jej kontrakt však v auguste končí a k predĺženiu s najväčšou pravdepodobnosťou nedôjde. Dôvod? Životaschopná sedemdesiatnička o túto prácu viac nemá záujem. Chce sa totiž sústrediť na kariéru komičky a scenáristky, ktorú dlho držala v úzadí.

„Zdá sa mi, že nadišiel ten správny čas. Dosiahla som bod, v ktorom sa samej seba pýtam, či chcem pokračovať v tom, čo robím. Mám pred sebou iné veci, ktoré chcem robiť – písala som hru, zanedbávala som vystúpenia,“ nechala sa Joy počuť v rozhovore pre Deadline. Rozhodne však nezanevrie ani na samotné rozhovory so zaujímavými osobnosťami a je otvorená vlastnej relácii: „Mám rada talkšou. Zaujímam sa o debaty s ľuďmi. Chcem robiť inteligentný rozhovor v miestnosti, v ktorej môžem dýchať.“

Známa brunetka sa stihla až dvakrát vydať a momentálne patrí aj k pyšným starým mamám. O tom, že na lásku nikdy nie je neskoro, svedčí jej sobáš spred dvoch rokov. Joy totiž svojmu partnerovi Steveovi Janowitzovi povedala oficiálne „áno“ ako 68-ročná. S upravenou vizážou však nielen na televíznych obrazovkách pôsobí dojmom, akoby sa zasekla v období päťdesiatky. Z veľkej časti za to vďačí svojmu nákazlivému úsmevu a optimistickému postoju.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu