Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hviezdna 20-tka po rozchode kašle na imidž: Chodí nenalíčená a v teplákoch!

Selena Gomez bez mejkapu Zobraziť galériu (11)
Selena Gomez bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nemá sa pre koho upravovať? Hoci sa Selena Gomez (20) pokúšala zachrániť svoj vzťah s Justinom Bieberom (18), ich cesty sa napokon definitívne rozišli. A bolestivá strata sa premietla aj do herečkinho súkromia. V uliciach sa premáva neupravená a chodí ako bez duše.

Pred zrkadlom príliš veľa času nestrávi! V čase, keď Selena Gomez tvorila pár s kanadským idolom tínedžeriek, na spoločné schôdzky dorazila vždy nalíčená a nahodená v trendy outfite. Po tom, čo si ostro sledovaná dvojica povedala zbohom, však bývalá hviezda kanála Disney o svoj zovňajšok nejaví nijaký záujem. Paparazzi ju tento týždeň zastihli v losangelskej štvrti Beverly Hills tak, ako ju často nevidieť – bez kvapky mejkapu a v o niekoľko čísel väčšej teplákovej súprave.

Selena sa zastavila v dome svojej kamarátky a od nej si to namierila naspäť k zaparkovanému štvorkolesovému tátošovi. Kvôli zdvorilostnej návšteve sa však s úpravou vizáže nijako neunúvala. Na poblednutú tvár si len nasadila dioptrické okuliare a navlieka sa do širokej teplákoviny. Čerešničkou na torte sa stala jej elegantná kabelka, ktorú si niesla prehodenú cez predlaktie.

Aj keď obletovaná brunetka zostala bez partnera, samotou zatiaľ netrpí. Dôverné kamarátky si vyberá zásadne spomedzi dievčat zo šoubiznisu, ktoré jej vraj najviac rozumejú. Jednou z nich je úspešná speváčka Taylor Swift, s ktorou je Selena v kontakte viac než inokedy. „Stala sa osobou, za ktorou chodím s trápením v rodine alebo v láske. Je ťažké dôverovať dievčatám, takže som šťastná, že ju mám,“ vyjadrila sa nedávno ohrdnutá dvadsiatka na margo svojej kolegyne a bútľavej vŕby v jednom. Zdá sa však, že dievčatá by občas mohli prebrať aj tému jednoduchého denného líčenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu