Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Disney hviezda si nechala nazrieť pod sukňu: Mala vôbec nohavičky?!

Selena Gomez ako sexi dvadsiatka na pódiu odhalila, čo nosí pod sukňou. Zobraziť galériu (16)
Selena Gomez ako sexi dvadsiatka na pódiu odhalila, čo nosí pod sukňou. (Zdroj: profimedia.sk)

BOSTON – Vystrkuje rožky! Aj keď si Selena Gomez (20) v útlom veku rozbehla kariéru prostredníctvom kanála Disney, dnes patrí k obľúbeným speváčkam nielen mnohých tínedžerov. Počas svojich vystúpení pritom neváha provokovať odvážnymi outfitmi podľa vzoru starších kolegýň. Naposledy odhalila chrbát aj to, čo nosí pod sukňou.

Odvaha jej nechýba! Viac než svojím zlatom hrdle či hereckým umením, Selena Gomez v uplynulých mesiacoch pútala pozornosť vzťahom s kanadským idolom Justinom Bieberom. Ich romanca po dlhšie trvajúcej kríze ale dostala červenú a očarujúca dvadsiatka sa sústredila na spevácku dráhu. Pred pár dňami vystupovala ako špeciálny hudobný hosť na narodeninovej párty rádia 103.3 AMP. Na pódiu sa tak odviazala, až sa zdalo, že dorazila úplne naostro.

Selena pre svoje vystúpenie zvolila odvážny outfit, ktorý jej odhaľoval chrbát a na sto percent mu chýbala podprsenka. Atypické šaty však v sebe ukrývali aj dlhú sukňu s nebezpečne vysokým rázporkom, ktorý sa mladej brunetke takmer vypomstil. Počas tanca sa jej totiž látka rozhalila a vykukla spod nej intímna oblasť rozkroku. Selena mala oblečené nohavičky telovej farby, a tak z diaľky nebolo jasné, či vôbec nejakú bielizeň má. Ku kompromitujúcemu faux pas však nakoniec nedošlo.

Zatiaľ čo bývalá Disney hviezda zvláda rozchod absolútne bezproblémovo, jej exmilenec otravuje okolie čoraz protivnejšími maniermi. Na nedávnom fotení dokonca zakázal púšťať Seleninu hudbu a s nikým na pľaci neprehovoril ani slovo. Pred médiami sa však stále tvári ako stelesnené neviniatko. „Chcem sa oženiť a založiť si rodinu, kým som mladý. Moji starí rodičia Bruce a Diane Dale sú mojím vzorom vo vzťahoch. Aj po toľkých rokoch sa navzájom veľmi milujú. Keď budem v ich veku, chcem byť takisto zaľúbený do svojej ženy, ako je môj starý otec zaľúbený do svojej,“ hrkútal Bieber pre nedávne vydanie magazínu Us Weekly. Ktovie však, či pri svojom povýšeneckom správaní vôbec nájde partnerku na úrovni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu