Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Široké ústa a vlnitá hriva: Túto hviezdu dnes pozná celý svet!

Jedna z najlepšie platených herečiek na maturitnej fotografii Zobraziť galériu (6)
Jedna z najlepšie platených herečiek na maturitnej fotografii (Zdroj: instyle.com)

LOS ANGELES - Jej úsmev zaberá už desaťročia! Najskôr ním lámala srdcia spolužiakom a o pár rokov neskôr miliónom fanúšikov. A hoci mala táto herečka od svojej dnešnej podoby ešte ďaleko, nedá sa poprieť, že jej hviezdny potenciál nechýbal. Uhádnete, kto je na fotografii?

Stala sa jedna z najkrajších ozdôb Hollywoodu! Keď mala táto dievčinka dvadsať tri rokov očarila celý svet úlohou prostitútky v dnes už kultovom filme Pretty Woman a meno Julia Roberts (45) zrazu poznal takmer každý. Ako vidieť na fotografii, ani v mladosti jej nechýbal široký úsmev, ktorý sa stal doslova jej poznávacou značkou. A hoci v detstve túžila byť veterinárkou, nakoniec po ukončení strednej školy vymenila ďalšie štúdium za New York, kde sa pokúsila preraziť ako herečka. Nuž, plán splnila na jednotku s hviezdičkou!

Tento rok mohli diváci ryšavú krásku vidieť v úlohe zlej macochy vo filme Snehulienka. Hoci sama herečka má tri deti, priznala, že film sa jej ešte pre ne nezdá vhodný. ,,Myslím, že vzhľadom na úlohu, ktorú hrám, sú na to primalé,“ prezradila herečka.

Aj po vyše dvadsiatich rokoch v šoubiznise so statusom hviezdy Julia stojí nohami pevne na zemi. Nespájajú sa s ňou takmer žiadne škandály a snaží sa žiť čo najanonymnejším životom. ,,Nikdy som slávu nezvládala extra dobre,“ konštatuje. ,,Ešte vždy sa mi z toho celého trasú ruky. Zvládať neustále kontrolovanie a neraz aj zlobu je pre mňa veľmi ťažké – teraz ešte viac ako pred tým.“  

V Malibu má vlastnú eko farmu, kde chová sliepky a kozy, vďaka ktorým má čerstvé bio vajcia a mlieko vždy po ruke. Okrem toho jej nechýba ani štedrosť. Pred nedávnom dala napríklad chlapíkovi, ktorý jej vozí nákup 500 dolárov na opravu pokazenej klímy v aute. Sympatické, nie?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu