Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Pikantný úlovok bez cenzúry: Úplne nahá Rihanna si obliekala bikiny!

Úplne nahá Rihanna sa pretŕčala pred otvorenými balkónovými dverami. Zobraziť galériu (22)
Úplne nahá Rihanna sa pretŕčala pred otvorenými balkónovými dverami. (Zdroj: hotcelebshome.com)

BARBADOS – Šťavnaté zábery! Speváčka Rihanna (24) decembrový stres z nákupného ošiaľu hodila za hlavu a vybrala sa za oddychom do rodnej krajiny. Napriek tomu, že po celý čas vedela o striehnucich paparazzoch, svoje závideniahodné krivky si neustrážila. Po internete tak kolujú fotografie, na ktorý je celkom nahá.

Z divákov si ťažkú hlavu nerobí! Odkedy Rihanna zavítala na exotický ostrov Barbados, jej luxusnú vilu obliehali fotografi aj nadšení zvedavci. Čokoládová kráska sa napriek tomu na balkóne pretŕčala v bikinách a dokonca sa s fanúšikmi sama podelila o provokatívne pózy v úsporných outfitoch. Z jej strany však neskôr došlo k obrovskému prekvapeniu – prezliekala sa pri otvorených dverách.

Hudobná hviezda je známa svojou bohatou zbierkou plaviek, ktorých aj počas krátkych dovoleniek vystrieda hneď niekoľko. Pri jednej z výmen plážových kúskov garderóby šokovala samotných paparazzov. Najskôr im naservírovala svoj holý zadok a neskôr sa pootočila, aby ukázala obnažené poprsie z profilu. Po celý čas pritom bola len v Evinom rúchu a balkónové dvere mala otvorené dokorán.

Oveľa viac než o hliadkujúcich zástupcov médií sa Rihanna zaujímala o muža, ktorý nevedomky vstúpil na jej pozemok. K celej záležitosti bola dokonca privolaná miestna polícia. „Dôstojníci vypočuli muža a usúdili, že išlo o veľké nedorozumenie. Ten chlap si neuvedomil, že vstupuje na súkromný pozemok, napriek tomu, že tam bol prítomný veľký bezpečnostný tím, ktorý na všetko dohliadal,“ píše celebritný portál TMZ. Zdá sa teda, že Rihanna sa neštíti naozaj ničoho a svojim fanúšikom chce byť aspoň prostredníctvom fotografií tak blízko, ako sa len dá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu