Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Táto 40-tka diktuje módne trendy? Veď jej desivo vytŕčajú rebrá!

Rachel Zoe so synčekom na pláži nenabrala odvahu ukázať svoju vychudnutú postavu. Z výstrihu jej tak vykúkalo Zobraziť galériu (10)
Rachel Zoe so synčekom na pláži nenabrala odvahu ukázať svoju vychudnutú postavu. Z výstrihu jej tak vykúkalo "len" zopár rebrier. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Módny paradox! Hoci Rachel Zoe (41) oblieka svetoznáme celebrity a spolupracuje s tými najprestížnejšími módnymi domami, sama sa na pláži radšej nevyzlečie. Trendové bikiny jej v garderóbe zaručene nechýbajú, no blondínka nedávno zostala zahalená v širokom outfite. Vďačí za to extrémne vychudnutej postave.

Mušia váha aj po štyridsiatke! Odkedy Rachel Zoe priviedla na svet svojho prvého a jediného potomka, ubehli už takmer dva roky. Po pôrode syna Skylera Morrisona sa však na nej tehotenské kilá dlho nalepené nedržali. Dnes má vychytená módna štylistka a návrhárka postavu, akoby sa už veľmi dlho poriadne nenajedla. Rebrá by ste jej pokojne spočítali voľným okom.

Rachel sa pred pár dňami vybrala na slnečnú miamskú pláž, aby sa poprechádzala so svojím roztomilým synčekom. Plavky či obtiahnutý outfit by ste však na nej čakali márne. Pravá ruka hollywoodskych hviezd zvolila čierny široký kaftan, ktorý na nej pripomínal plachtu. Vyziabnutá figúra sa v ňom doslova strácala a z výstrihu vykúkali trčiace kosti.

Hoci by Zoe mala ísť svojím obletovaným klientom príkladom, samu seba za vychudnutú nepovažuje. „Pravdupovediac, nikdy som samu seba nevnímala ako príliš chudú. Niekedy sa pozriem na svoje fotky a pomyslím si 'och, toto nie je dobrý výzor'. Ale vo všeobecnosti nie som prichudá,“ vyjadrila sa na margo svojej hmotnosti, keď čelila kritike. Svoj zovňajšok by však nemala podceňovať nielen kvôli manželovi, ktorým je investičný bankár Rodger Berman. Medzi jej súčasnou klientelou totiž rezonujú také mená ako Cameron Diaz, Jennifer Garner, Kate Hudson, Kate Beckinsale, Demi Moore, Eva Mendes, Anne Hathaway či Miley Cyrus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu