Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

To je trapas: Vypapaná bacuľka rozcapená na dlážke – bola príliš ťažká!

Lisa Riley s tanečným partnerom Robinom Windsorom Zobraziť galériu (6)
Lisa Riley s tanečným partnerom Robinom Windsorom (Zdroj: Twitter, profimedia)

LOS ANGELES – Žiadna mušia váha! Keď Lisa Riley (36) prikývla na svoju účasť v celebritnej tanečnej súťaži, zaručene ani len netušila, že sa prebojuje až do semifinále. Každý jej výkon totiž ovplyvňujú kilá navyše, ktoré dávajú zabrať najmä jej partnerovi. V poslednom kole mal čo robiť, aby ju vôbec podvihol.

Nadváha si vypýtala svoju daň! Odkedy sa Lisa Riley vrhla do vrtenia zadkom pred kamerami, na parkete si užila množstvo zábavy aj horúcich chvíľ. Jednou z nich sa stal trapas zo semifinálového kola, počas ktorého brunetka skončila na dlážke. Jej profesionálny tanečník Robin Windsor (33) je síce dobre stavaný silák, no obézna partnerka bola tentoraz takmer nad jeho sily.

Netradičný párik sa pred porotou, publikom a televíznymi divákmi blysol s pomerne rýchlym a energickým tancom. Do repertoára zaradil salsu, ktorú odtancoval na skladbu Best Years Of Our Lives. Kĺzačka britskej herečky a moderátorky po parkete pôsobila pomerne grambľavo, až si fanúšikovia mysleli, že zakopla a prvok nebol súčasťou choreografie. O ďalší nešťastný krok sa postaral Robin, ktorý mal značné problémy pri dvíhaní bacuľatej tanečníčky. Tá sa mu totiž vyšmykla a už na prvý pohľad pôsobila ako náročné „bremeno“.

Zaujímavosťou je, že vypapaná hviezda sa zo začiatku nepozdávala ani samotnému Windsorovi. Ten jej hmotnosť považuje za veľkú nevýhodu. „Tango minulý týždeň bolo to najlepšie, čo sa Lise podarilo. Stále to nie také, ako by som si to predstavoval, ale kvôli svojej veľkosti je dosť obmedzená. Dúfam, že verejnosť si uvedomuje, aké je to pre ňu ťažké,“ obhajoval Lisu v rozhovore pre denník The Sun. V semifinále dvojica zinkasovala 31 bodov a na počudovanie mnohých stále zostáva v hre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu