Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ruské duo Tatu po 10-ich rokoch: Jedna prirodzená, druhá plastiková!

Julia Volkova a Lena Katina z ruského dua t.A.T.u si po desiatich rokoch od vzniku opäť spoločne zaspievali. Zobraziť galériu (15)
Julia Volkova a Lena Katina z ruského dua t.A.T.u si po desiatich rokoch od vzniku opäť spoločne zaspievali. (Zdroj: YouTube)

BUKUREŠŤ – Opäť spolu! Odkedy dospievajúce krásky z Ruska začali dobýjať svet popovými skladbami, uplynulo už celé desaťročie. Za ten čas sa ich cesty síce rozišli, pre rumunskú šou sa však znova stretli na jednom pódiu bok po boku. Zatiaľ čo Lena Katina (28) dozrela v prirodzenú ryšavku, Julia Volkova (27) podľahla plastikám.

Naturálna krása verzus vyumelkovaná šelma! Takto rozporuplne pôsobila spevácka dvojica t.A.T.u, ktorá nedávno zavítala do rumunskej verzie speváckej súťaže Hlas. Ako špeciálny hudobný hosť dievčatá spolu odspievali svoje dva najväčšie hity a poskytli exkluzívne interview. Pohľad na ne ako aj vízie do budúcnosti boli poriadnym prekvapením.

Šarmantný dojem zanechávala predovšetkým Lena, ktorá zostala verná pôvodnej farbe vlasov  - dodala im len medený nádych. Takisto jej kontúry pôsobili dospelejšie, ale zároveň veľmi prirodzene. To však neplatilo u jej mladšej kolegyne Julie, ktorá svoju tvár pod rukami plastického chirurga zmenila na nepoznanie. Okrem toho zvolila vyzývavý outfit, v ktorom upriamila pozornosť na svoje dlhé štíhle nohy.

Chvályhodné je, že dámske duo na javisku odviedlo svoj spevácky výkon naživo. Už počas rozhovoru si diváci mohli všimnúť, že Juliin hlas je zastretý a veľmi slabý kvôli nedávnej operácii hlasiviek. A čo ich vlastne priviedlo do Rumunska? „V podstate nás pozvali a my sme o tom popremýšľali. Potom sme si povedali, že prečo nie. Akurát oslavujeme desiate výročie t.A.T.u a rozhodli sme sa takto podporiť nedávno vydaný album,“ prezradila Lena. Julia však do budúcna nevylúčila ďalšie obnovenie spoločnej kariéry: „Zatiaľ ešte nevieme, rozmýšľame nad tým.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu