Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Na staré kolená spackaná plastika: Oscarová hviezda má ústa ako kačka!

Goldie Hawn prekvapila nevydareným zákrokom - namiesto pier má kačací zobák. Zobraziť galériu (8)
Goldie Hawn prekvapila nevydareným zákrokom - namiesto pier má kačací zobák. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nezašla už priďaleko? Hoci sa Goldie Hawn (67) už pomaličky blíži k sedemdesiatke, plastickým chirurgom sa stále nevyhýba. V snahe zastaviť zub času však tú správne mieru zrejme dávno prešvihla. Po najnovšom zákroku je totiž okoliu iba na smiech. Môžu za to kačacie pery napichané botoxom.

Starobu si jednoducho nepripúšťa! Goldie Hawn patrí medzi ostrieľané hollywoodske veteránky, ktoré sa udržiavajú v závideniahodnej forme a vychutnávajú si aktívny spoločenský život. Jej čerstvé zábery však naznačujú, že od omladzujúcich zásahov by si mala dopriať pauzu. Na losangelskom letisku šokovala nevydareným zákrokom v oblasti úst.

Americká herečka prechádzala cez letiskovú halu dobre naladená a v trendy outfite. Napriek zrelému veku totiž zvolila vysoké čižmy so zasunutými džínsami a odvážny top s čipkovaným lemom. Výsledný efekt však celkom znemožnila jej podivná grimasa. Namiesto úsmevu sa jej pery zvlnili do tvaru nevábneho kačacieho zobáku.

Goldie si do lietadla nezabudla vziať aj pohodlný cestovný vankúš. Čakal ju totiž pomerne náročný medzikontinentálny let do britskej metropoly, kam si namierila v mene charity. Jej nadácia pokračuje v spúšťaní ďalších edukačných projektov pre najmenších. „Som na ceste do Londýna na návštevu našich MindUp škôl. Mojou najväčšou radosťou je vidieť program v akcii! Priateľské prostredie v triede, šťastné deti,“ informovala o svojich plánoch prostredníctvom Twitteru. Pravdou ale zostáva, že návštevu skrášľovacej kliniky si tentoraz mohla naozaj odpustiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu