Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zúfalka Eva odhalila božské telo: Zmyselná sexica v spodnej bielizni!

Sexica Eva Longoria v spodnej bielizni Zobraziť galériu (15)
Sexica Eva Longoria v spodnej bielizni (Zdroj: GQ)

LOS ANGELES – Stále hriešne zvodná! Hoci sa Eve Longorii (37) v láske príliš nedarí, pribúdajúcimi rokmi sa zatiaľ trápiť nemusí. Aj krátko pred štyridsiatkou sa totiž bez mihnutia oka môže vyzliecť pred objektívom. S jej úchvatnou postavičkou všetky fotografie neustále sršia sexepílom.

Národnú hrdosť nezaprie! Aj keď sa Eva Longoria radí k americkým hviezdam, na svoje exotické korene nezabúda. Dôkazom môže byť decembrové číslo mexickej verzie magazínu GQ. Herečka známa zo seriálu Zúfalé manželky obnažila svoje dokonalé krivky v luxusných súpravičkách. Uznajte sami, že každý záber je hotovou pastvou pre oči.

Eva si pre takpovediac domáce vydanie zapózovala vo viacerých exkluzívnych kúskoch spodnej bielizne, medzi ktorými nechýbali ani korzety. Fotenie prebiehalo vo veľkorysých interiérových priestoroch s dostatkom denného svetla. Pre zachytenie herečkinej výnimočnej krásy tak neboli potrebné žiadne špeciálne úpravy. S bohato zvlnenými lokňami sa Eva razom stotožnila s úlohu zmyselnej bohyne.

Oslnivá brunetka sa s poklonami na svoju adresu stretáva síce často, no nepodlieha malichernosti. „Cítim sa vždy veľmi polichotená, keď mi to niekto povie, že som jedna z najsexi žien sveta. Dúfam, že ma ľudia vnímajú krásnu vo všetkom, čo robím – vo vzťahu ku charite, filantropii či k politickým aktivitám. To sú pre mňa veci, ktoré definujú krásu. Tá spočíva predovšetkým v osobnosti,“ vyznala sa v priloženom rozhovore. Prečo si teda po rozvode nedokáže udržať stáleho partnera, zostáva záhadou. Žeby lovila v príliš mladých ročníkoch?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu