Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Eva Longoria (38) získala magisterský titul

Eva Longoria Zobraziť galériu (6)
Eva Longoria (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Eva Longoria ukončila štúdium na Kalifornskej štátnej univerzite s magisterským titulom. Tridsaťosemročná hviezda absolvovala študijný odbor týkajúci sa života amerických Mexičanov, ktorými sú aj jej rodičia.

Herečka sa svojím úspechom pochválila aj na Twitteri. "Dnes je veľký deň! Nikdy nie ste pristarý alebo príliš zaneprázdnený na to, aby ste pokračovali vo vzdelávaní," napísala. Prostredníctvom tejto sociálnej a mikroblogovacej siete jej zagratulovala aj herecká kolegyňa Marcia Cross, s ktorou účinkovala v seriáli Zúfalé manželky (2004 - 2012). "Eva Longoria, posielam ti obrovskú gratuláciu k dnešnej promócii. Si skutočne výnimočná," uviedla.

Eva Longoria je známa predovšetkým ako Gabrielle Solis zo seriálu Zúfalé manželky, pričom za túto rolu ju v roku 2006 nominovali na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v seriáli - komédii alebo muzikáli. V roku 2007 získala na udeľovaní People's Choice Award titul Najobľúbenejšia ženská televízna hviezda.

Diváci ju môžu poznať aj zo snímok Drsné časy (2005), Tesne vedľa (2007) či Tá mrcha nedá pokoj! (2008). V rokoch 2002 až 2004 bola vydatá za herca Tylera Christophera. V novembri 2004 sa zoznámila s Tonym Parkerom, s ktorým sa v júli 2007 zosobášili v rímskokatolíckom kostole v Paríži, no už v novembri 2010 pre jeho neveru podala žiadosť o rozvod.

Oficiálne sa rozviedli v januári 2011. Následne chodila s bratom Penélope Cruz Eduardom Cruzom a s hráčom amerického futbalu Markom Sanchezom. Informácie zverejnila webstránka www.digitalspy.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu