Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Z dcéry Brucea Willisa popová hviezda? Veď ju iba vysmievajú!

Rumer Willis sa s mikrofónom v ruke tvári ako hudobná hviezda. Zobraziť galériu (8)
Rumer Willis sa s mikrofónom v ruke tvári ako hudobná hviezda. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Známe priezvisko, no talent žiadny! Aj takto hodnotí okolie Rumer Willis (24) jej spevácke výkony, ktorými sa snaží preraziť na hudobnej scéne. Zatiaľ čo ona sníva o kariére celosvetovej hviezdy, fanúšikovia sa na jej vystúpeniach vraj iba zabávajú a robia si z nej posmešky. Je známa ryšavka odsúdená na životný neúspech?

Jablko padlo od stromu poriadne ďaleko! Rumer Willis má na hviezdnu dráhu vo svete šoubiznisu tie najlepšie (nielen) genetické predpoklady. S rodičmi ako Bruce Willis a Demi Moore má dvere všade otvorené dokorán a šancu na veľký umelecký potenciál. Zdá sa však, že najstaršia ratolesť prominentných rodičov nedokáže preraziť v ničom, čoho sa dotkne. Nezaujala ako modelka, v herectve veľkú dieru do sveta neurobila a jej spev sa premieňa v obrovské fiasko.

Rumer pravidelne každý týždeň vystupuje v istom losangelskom klube a dúfa, že sa jej hudobná kariéra rozbehne na plné obrátky. Kompetentní sú však v tomto smere viac než skeptickí. „Vedenie necháva Rumer spievať každý týždeň, pretože prináša publicitu. Pravdou ale je, že je otrasná,“ prezradil zdroj z podniku, v ktorom speváčka koncertuje.

Zaujímavosťou je, že Rumer má sama o sebe vysokú mienku. Svoj hlas prirovnáva k tomu, akým disponuje jej podstatne úspešnejšia kolegyňa. „Všetci sa za jej chrbtom smejú, pretože Rumer sa vždy chvastá, že jej hlas znie ako Lana Del Rey. V skutočnosti ju publikom nemôže ani počuť. Rumer navyše fajčí trávu, aby znela chrapľavejšie. Jediným efektom je však to, že neustále kašle, čo na javisku ešte viac kazí jej úbohé vystúpenie,“ netají krutú pravdu spomínaný zdroj. Nádejnú hviezdu tak možno zachráni štúdiový album, na tom by však musela poriadne popracovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu