Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna Transformerka očarí aj bez mejkapu: Túto tvár jej môžu iba závidieť!

Rosie Huntington-Whiteley bez mejkapu Zobraziť galériu (8)
Rosie Huntington-Whiteley bez mejkapu (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Príroda k nej bola mimoriadne štedrá! Rosie Huntington-Whiteley (25) sa môže pochváliť závideniahodnými krivkami, vďaka ktorým prerazila vo svete modelingu. So svojim pôvabom sa však objavila už i na striebornom plátne a ponuky sa jej len tak sypú. Aj nenalíčená totiž pôsobí ako éterická krásavica

Má sa čím pochváliť! Rosie Huntington-Whiteley je jedna z mála britských modeliek, u ktorých sa dokonalá postava manekýnky snúbi s prirodzenou krásou. Sympatická plavovláska totiž dokáže svojich obdivovateľov ohúriť nielen na komerčných fotografiách, ale aj v súkromí. Tento týždeň sa podelila o fotografiu, na ktorej pózuje takpovediac „na prírodno“. A treba uznať, že jej to naozaj veľmi svedčí.

„Pekný utorok všetkým. Posielam vám lásku,“ týmito slovami Rosie okomentovala autoportrét, ktorý zverejnila prostredníctvom svojho účtu v mikroblogovacej sieti Twitter. Na fotografii nechala vyniknúť svojim modrým očiam a veľkým vykrojeným perám. Tentokrát sa však zaobišla bez nánosov líčidiel – vystačila si so svojou prirodzenosťou a dlhými kaderami lemujúcimi tvár.

Napriek tomu, že hviezda snímky Transformers zaželala svojim fanúšikom šťastné vykročenie do nového dňa, ona sama k ranným vtáčatám nepatrí. Pod vyhriatou perinou si vždy ešte aspoň polhodinu užíva sladké leňošenie. „Predtým ako vstanem, si doprajem navyše aspoň 30 minút. Váľam sa v posteli už zobudená a doslova odpočítavam tú polhodinu minútu po minúte. Som strašná,“ nasypala si popol na hlavu v nedávnom interview. Je však viac než isté, že aj vďaka dostatočnému odpočinku vyzerá jej pleť bez jedinej chybičky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu