Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Seriálová kráska odhodila zábrany: Vášnivý sex pred kamerami!

Yvonne Strahovski si v seriáli zahrala ako nahá sexuálna divoška. Zobraziť galériu (9)
Yvonne Strahovski si v seriáli zahrala ako nahá sexuálna divoška. (Zdroj: youtube, )

LOS ANGELES – Hanblivosť išla bokom! Ak chcú herečky preraziť aj za veľkou mlákou, zvyčajne musia zaťať zuby a obnažiť poriadny kus kože. Podobnú skúsenosť má austrálska kráska Yvonne Strahovski (30), ktorá sa na televíznych obrazovkách predviedla úplne nahá. A ako bonus pridala šťavnaté erotické číslo.

Odviazala sa! Pre väčšinu hereckých hviezd ani po mnohých skúsenostiach vyzliekanie pred kamerou nie je príjemné. Svoje vie o tom už aj Yvonne Strahovski, ktorá sa podujala na bizarnú scénu s poriadnym sexuálnym nábojom. V seriáli Dexter sa zhostila úlohy obete a vášnivej dračice v jednom.

Hviezda od protinožcov sa blysla na televíznych obrazovkách ako jedna z posledných koristí sériového vraha. Ten sa jej postaral o príjemné vianočné kulisy s poletujúcim snehom, potom ju vyzliekol a igelitom pripútal na svoj porcovací stôl. Namiesto zapichnutia noža do jej brucha však Yvonne z ničoho nič uvoľnil a ovládaný pudmi lovca sa jej vášnivo zmocnil. Blondínka sa nebránila a aj keď sama neskôr získala prevahu s nožom v ruke, radšej sa oddala ďalšiemu milostnému aktu.

Nakrúcanie je síce pre herečku obrovskou výzvou, no túto spoluprácu zrejme nikdy neoľutuje. „Keď som priateľom a známym oznámila, že budem účinkovať v Dexterovi, prišlo mi kvantum esemesiek, emailov a správ. Každý bol nadšený a tvrdil, že je to jeho obľúbená šou,“ pochválila sa v jednej z dokrútiek. Napriek tomu, že sa na obrazovkách ocitla na opačnej strane zákona, neľutuje. Najradšej by dokonca bola, aby Dexter zabil ešte viac ľudí – so spravodlivosťou vo vlastných rukách totiž zbavuje svet iba tých zlých.

Vášnivý sex Yvonne Strahovski v seriáli Dexter.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu