Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezda Fico vo svadobnom: S takým obrovským bruškom sa veru nezdá!

Raffaella Fico sa vo vysokom štádiu tehotenstva predviedla na móle ako úchvatná nevesta. Zobraziť galériu (8)
Raffaella Fico sa vo vysokom štádiu tehotenstva predviedla na móle ako úchvatná nevesta. (Zdroj: profimedia.sk)

NEAPOL – Stále v plnom nasadení! Hoci by talianska modelka Raffaella Fico (24) mohla rodiť každú chvíľu, ani vo vysokom štádiu tehotenstva sa pracovných povinností nevzdáva. Kráska, ktorá nosí rovnaké priezvisko ako náš premiér, sa premenila v oslnivú nevestu. A rastúce bruško jej na pôvabe nijako neubralo, práve naopak.

Hviezdou móla aj krátko pred pôrodom! Väčšina modelingových tvárí si svoje tehotenské tvary vychutnáva v súkromí a po zaoblení kriviek sa zo svetiel reflektorov dobrovoľne stiahne. Raffaella Fico však v tomto smere patrí k odvážnym výnimkám. Na víkendovej prehliadke módnej značky Vanitas zažiarila ako budúca mamička aj nádherná nevesta.

Tmavovláska predviedla exkluzívnu kolekciu svadobných šiat, ktoré boli navrhnuté a vyrobené pre vydajachtivé dámy v požehnanom stave. Lepšiu modelku tak spomínaný módny dom ani na domácej pôde nemohol získať. Raffaella totiž v siedmom mesiaci tehotenstva prekypuje krásou a spokojnosťou.

Prehliadka svadobných rób by talianskej venuši mohla poslúžiť aj ako veľavravný signál smerom k futbalistovi Mariovi Balotellimu, s ktorým čaká svojho prvého potomka. K žiadosti o ruku však s najväčšou pravdepodobnosťou tak skoro nedôjde. Párik je totiž známy svojimi temperamentnými výstupmi a ohlasovaním rozchodov.

Podobný divokejší scenár malo ich spolunažívanie aj pred niekoľkými mesiacmi. Raffaella svojho 22-ročného milenca najskôr obvinila z nevery, no krátko na to mu oznámila, že je tehotná. Na túto novinku však športovec zareagoval nanajvýš opatrne. Vyhlásil, že veľmi rád príjme svoje otcovské povinnosti, ale až po tom, ako sa dieťatko podrobí genetickým testom. Modelka teda nelenila a poslala mu otvorený list v magazíne Chi.

„Po tomto dieťati túžim z celého srdca a chcem ho, pretože neprišlo náhodou. Je plodom lásky medzi dvomi ľuďmi a ty vieš dobre, o čom hovorím. Tento list je jediným spôsobom, ako k tebe môžem prehovoriť. Rada podstúpim testy DNA, ale stále mám esemesky, ktoré si mi poslal z Krakova počas EURO 2012 a  v ktorých si neskrýval radosť z novinky o dieťati,“ vyznala sa Raffaella zo svojich citov. Či jej to však vo vzťahu s futbalistom-sukničkárom nejako pomôže, je naozaj otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu