Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

J-Lo šliapla poriadne vedľa: Snažila sa o luxus, no strápnila sa teplákmi!

Jennifer Lopez si vyrazila s milencom Casperom Smartom v podivnom outfite. Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lopez si vyrazila s milencom Casperom Smartom v podivnom outfite. (Zdroj: profimedia.sk)

ŠTOKHOLM – Nevedela sa rozhodnúť? Jennifer Lopez (43) patrí ku kráskam, ktoré dokážu dokonale zabodovať v exkluzívnom outfite i v obyčajnom domácom úbore. Ak sa však štýly nevhodne skombinujú, aj latino diva môže vyzerať dogabane ako cigánka z predmestia. Čo si to navlieka k luxusnej kabelke a kožušine?

Zabudla sa pozrieť do zrkadla? Jennifer Lopez bezpochyby vlastní vo svojej garderóbe dizajnérske kúsky, o akých sa bežným ženám a jej fanúšičkám ani nesníva. Napriek tomu však v ich kombinovaní má čo dobiehať. V pondelok totiž paparazzov zaskočila podivnou kreáciou. K hriešne drahej elegantnej kabelke a dlhému svetru lemovanému kožušinkou si „doladila“ široké nohavice z teplákoviny.

Módny prešľap si J-Lo vyrobila na severe Európy, keď ruka v ruke so svojím miláčikom opúšťala hotel. Popri súčasnom svetovom turné si totiž zamilovaný párik užíva aj romantiku navštívených miest. Úspešnej speváčke by však nezaškodilo, keby sa o svojom outfite poradila so štylistom. Vyzerá to totiž tak, že vo voľnom čase sa do pohodlného a vkusného modelu trafiť jednoducho nevie.

Aj keď popová hviezda davom svojich priaznivcov vždy zamáva a rozdáva im široké úsmevy, v skutočnosti o ich priazeň príliš nestojí. Dôkazom môže byť rozruch, ktorý narobila v nemeckom hoteli. Upratovačka Bete Dodaj sa odvážila zaklopať na dvere speváčkinho apartmánu a požiadať o autogram. Nielenže bola okamžite odmietnutá, no navyše pre toto fanúšické gesto prišla o prácu. J-Lo totiž nelenila, naplno prejavila svoje maniere a posťažovala sa vedeniu na dotieravý personál. „Porušila zmluvu a vyrušila hosťa v súkromí. Nevedel som, že ju prepustili,“ uviedol riaditeľ hotela Cyrus Heydarian na margo bývalej zamestnankyne. Osud slobodnej matky bez práce tak s najväčšou pravdepodobnosťou nikoho zo zainteresovaných netrápi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu