Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Brenda z Beverly Hills 90210: Kilá navyše vo vyťahaných teplákoch!

Shannen Doherty si na nákupy vyrazila pribratá a neupravená. Zobraziť galériu (5)
Shannen Doherty si na nákupy vyrazila pribratá a neupravená. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Na starostlivosť o svoj vzhľad zvysoka kašle! Hoci Shannen Doherty (41) aj po rokoch od svojej kultovej úlohy stále patrí medzi aktívne herečky, v súkromí si nad svojím zovňajškom hlavu neláme. Ako zrelá štyridsiatnička sa nedávno zaokrúhlila a pribraté kilá maskuje zvláštnym spôsobom. V Malibu sa premávala totálne neupravená.

Nedbá o seba! Shannen Doherty síce nepatrí medzi áčkové hollywoodske hviezdy, vďaka role v tínedžerskom seriáli Beverly Hills 90210 ju však fanúšikovia spoznávajú na ulici aj po štyridsiatke. Nad jej imidžom na parkovisku by pritom tento týždeň zaplakal každý štylista. Tmavovláska si totiž tlačila nákup v košíku v takom oblečení, aké jej kolegyne nenosia ani za bránami svojej vily.

Bez mejkapu, v obnosených teplákoch trojštvrťovej dĺžky a vo vyťahanom bielom tope sa herečka blížila k svojmu autu. O tom, že mala naponáhlo, svedčali aj jej strapaté vlasy zopnuté do konského chvosta. Paparazzi si navyše nemohli nevšimnúť, že sa Shannen zaguľatila a pôsobila robustnejším dojmom.

Viditeľné tukové vankúšiky sa niekdajšej Brende črtali najmä v oblasti brucha. Keďže americká hviezda pred rokom išla po tretíkrát pod čepiec, okamžite sa vynorili špekulácie, či náhodou nie je tehotná. V tom prípade by išlo o jej prvého potomka s Kurtom Iswarienkom. Pravdou však môže byť aj to, že je v manželstve spokojná a to sa odrazilo na jej postave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu