Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brenda z Beverly Hills si vyrazila s matkou: Takto raz bude vyzerať?

Shannen Doherty s matkou Zobraziť galériu (8)
Shannen Doherty s matkou (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – To je ale podoba! Odkedy sa Shannen Doherty (41) blysla v úlohe Brendy Walsh v populárnom tínedžerskom seriáli, ubehli už dve desaťročia. Ak ste však zvedaví, ako bude tmavovláska vyzerať o ďalších dvadsať rokov, stačí sa pozrieť na čerstvý záber. Herečka totiž nedávno nakupovala s matkou, ktorej ako keby z oka vypadla.

Genetika nepustí! Hoci sa Shannen Doherty vrhla na kariéru pred kamerami a stihla sa až trikrát vydať, stále si udržiava dôverný vzťah so svojimi najbližšími. Predovšetkým s dámou menom Rosa Elizabeth Doherty, ktorá ju pred viac než štyridsiatimi rokmi priviedla na svet. Obe príslušníčky nežného pokolenia si tento týždeň vyhodili z kopýtka v miestnych butikoch, pričom o ich príbuzenskom vzťahu nemohlo byť najmenších pochýb. Seriálová Brenda je vernou kópiu svojej matky.

Shannen a Rosa vymetali obchody nahodené v ležérnom štýle. Už na prvý pohľad ich spájali veľmi podobné črty tváre aj účesy. Jediný rozdiel spočíval vo farbe vlasov a okuliaroch – zatiaľ čo bývalá hviezda Beverly Hills 90210 nosieva havranie lokne a tmavé sklá proti slnku, pani Doherty staršia zvolila odtieň svetlejšej hnedej, pričom na nose jej nechýbali dioptrie.

Ak by ste si mysleli, že niekdajšia tínedžerská ikona o svojich fanúšikov už nestojí, opak je pravdou. Svedčí o tom nedávny incident s istou internetovou užívateľkou, kvôli ktorej Shannen zalarmovala záchranné zložky. „Bude to znieť čudne, pretože aj mne je to čudné. Volám sa Shannen Doherty a som herečka. Som na Twitteri, bohužiaľ, a je tam dievča, ktoré sa vyhráža, že sa zastrelí. Býva niekde tu nablízku,“ vysvetľovala hollywoodska celebrita dispečerovi na linke 911. Napriek tomu, že samotný tím radil Shannen, aby 27-ročnú ženu zablokovala, ona mala skôr výčitky svedomia a obavy o fanúšičkin život. Polícia nakoniec potvrdila, že išlo o psychické vydieranie, nakoľko dotyčná nemala v úmysle spáchať samovraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu