Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nová Britney spôsobila v X Factore ošiaľ: Jej telo a grimasy miluje celá Amerika!

Britney Spears ako porotkyňa v šou X Factor naplno zapája mimické svaly. Zobraziť galériu (19)
Britney Spears ako porotkyňa v šou X Factor naplno zapája mimické svaly. (Zdroj: TV JOJ)

LOS ANGELES – Vrátila sa a narobila poriadny rozruch! Keď porotcovský kat Simon Cowell (52) svetu oznámil, že do tímu X Factor priberá Britney Spears (30), mnoho fanúšikov nechápavo krútilo hlavou. Blondínka sa však dostala do formy a pred kamerou hviezdi vo veľkom štýle – k ženským zbraniam pridala aj neuveriteľnú zásobu grimás.

Je to žena tisícich tvárí! Týmto svojím doteraz neobjaveným talentom si Britney Spears v porotcovskom kresle získala srdcia miliónov divákov za veľkou mlákou. Hoci v jej návrat na výslnie hudobného neba už takmer nikto neveril, nakoniec všetkých príjemne prekvapila. Spevácke talenty totiž loví s vylepšenou figúrou a jej názor nádejní hudobníci so zlatom v hrdle poľahky vyčítajú aj z výrazu tváre.

Napriek tomu, že blondínka pôsobí ako krehké žieňa, v hodnoteniach je od samého začiatku pomerne prísna. „Neviem, kto vás pustil na pódium. Už len keď na ňom stojíte a hľadíte na mňa, cítim sa veľmi nepríjemne,“ bez okolkov povedala jednému z ašpirujúcich spevákov po jeho výkone. Úprimnosťou nešetrila ani pri ďalších verdiktoch: „Potrebuješ nového učiteľa, ktorý by ťa naučil spievať.“ No i keď sa Britney javí ako nekompromisná porotkyňa, stretnutie s ňou predstavovalo pre mnohých adeptov splnený sen.

Prvé dva zostrihy americkej šou X Factor už dnes večer odvysiela televízia Joj len pár hodín po americkej premiére. Davové šialenstvo a reakcie súťažiacich na niekdajšiu popovú princeznú si tak budú môcť vychutnať aj slovenskí diváci pri televíznych obrazovkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu