Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Lady Gaga si znetvorila imidž: Vyholila si polovicu hlavy!

Lady Gaga má hlavu vyholenú od temena ku krku. Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga má hlavu vyholenú od temena ku krku. (Zdroj: Twitter)

USA - Americká speváčka Lady Gaga si na počesť zosnulej matky svojho kamaráta nechala vyholiť časť hlavy. Neurobila to však tak, ako väčšina celebrít, ktoré sa z módnych dôvodov zbavujú svojich vlasov na ľavej alebo pravej strane hlavy. Kontroverzná hviezda sa nechala vyholiť od temena ku krku.

Na sociálnej a mikroblogovacej sieti zverejnila fotografiu nového účesu a pripojila k nej komentár venovaný známemu fotografovi Terrymu Richardsonovi. "Urobila som to pre teba, Terry. Veľmi ma mrzí strata tvojej matky," uviedla.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku a preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Celkovo získala už vyše 400 cien, medzi ktorými je i päť Grammy. Dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel minulý rok, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night.

Celosvetovo predala približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a rok predtým sa stala Interpretom roka podľa magazínu Billboard. Koncom júla oznámila, že sa objaví v pripravovanom filme Machete Kills režiséra Roberta Rodrigueza.

Okrem nahrávania nového albumu, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka, sa Lady Gaga v súčasnosti venuje aj koncertovaniu. Informácie pochádzajú z webstránky AceShowbiz.com a archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu