Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

V dospelosti ako bábika: Táto zvodná tvárička nevinnosťou vyráža dych!

Sarah Hyland už onedlho oslávi 22. narodeniny, no tento vek by jej nikto netipoval. Zobraziť galériu (6)
Sarah Hyland už onedlho oslávi 22. narodeniny, no tento vek by jej nikto netipoval. (Zdroj: Nylon)

LOS ANGELES – Krásna ako obrázok! Hoci Sarah Hyland (21) do sveta kinematografie zatiaľ veľkú dieru neurobila, už teraz sa teší obľube u tisícok fanúšikov. Ich srdcia si získala vďaka úlohe v populárnom sitkome a svojskými črtami tváre. Prah dospelosti už síce prekročila, no vizážou stále pripomína nevinné dievčatko.

Preukaz totožnosti ukazuje na každom kroku! Ak si chce Sarah Hyland vyraziť s kamarátkami do baru, jej cesta k alkoholickému drinku nebýva jednoduchá. A to aj napriek tomu, že zákonnú vekovú hranicu prekročila už takmer pred rokom. Za všetko môže jej anjelsky nevinná tvárička, s ktorou pôsobí ako tínedžerka. Pozrite si jej zbrusu nové zábery v magazíne Nylon ako dôkaz.

Veľké oči s pohľadom ranenej srnky a pôvabne vykrojené pery s milimetrovou presnosťou – to sú dve najväčšie zbrane mladučkej herečky, ktorá svoj netypický zjav dokonale využíva nielen pred kamerou, ale aj pred objektívom. Nezáleží pritom, či pózuje nenalíčená alebo s nánosmi mejkapu. Zatiaľ čo jej kolegyne z brandže sa predháňajú vo vyspelosti, Sarah zvonku zostáva veľkým dieťaťom.

Zaujímavosťou je, že americká hviezdička s dych berúcou krásou sa o svoj zovňajšok nijako špeciálne nestará. „Neumývam si tvár. Používam čistiace obrúsky na odstraňovanie mejkapu, to je všetko. Parfum nosím len pri príležitostiach – mám rada vône s množstvom vanilky,“ prezrádza svoje kozmetické tajomstvá v priloženom rozhovore. Je viac než isté, že s krémom proti vráskam si ešte zopár desaťročí starosti robiť nemusí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu