Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Škandalistka Hanychová: Úplne nahá na verejnosti!

Agáta sľubuje, že sa v celej nahej kráse ukáže na pražskom námestí. Zobraziť galériu (6)
Agáta sľubuje, že sa v celej nahej kráse ukáže na pražskom námestí. (Zdroj: Facebook)

KARLOVE VARY/PRAHA - Myslí to vážne?! Agáta Hanychová (27) je známa ako dievča večierkov, ktoré neustále vyrába škandály. Najnovšie sa však modelka zapojila do boja za dobrú vec. Spolu s inými osobnosťami apeluje na kompetetných, aby opravili schátralé kúpele. Každá známa tvár pritom dáva sľub, čo spraví, ak sa to podarí. Tmavovláska opäť nesklamala a zaviazala sa k nahote na najrušnejšom námestí v Prahe.

Pikantne za dobrú vec! Je zvykom, že hnutia za opravy rôznych pamiatok prizývajú k spolupráci aj rôzne celebrity. V Čechách sa už asi rok bojuje za záchranu kúpelov Kyselka. Najnovšie študenti filmovej akadémie pripravili klip, ktorý má tomuto cieľu pomôcť.

Účinkujú v ňom známe tváre, medzi nimi aj Agáta Hanychová. A škandalistku v sebe ani tentoraz nezaprela. Modelka totiž sľúbila viac, než sa od nej očakávalo. „Keď to opravíte, tak sa nahá polejem minerálkou na Staromestskom námestí,” hovorí tmavovláska vo videu.

Otázka je, či je naozaj taká odvážna alebo kompetentným neverí, že kúpele naozaj zrekonštruujú. Podľa portálu super.cz však už prebiehajú jednania a je teda pravdepodobné, že Agáta sa bude musieť na námestie postaviť v Evinom rúchu. Určite tam bude najväčšou atrakciou...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu