Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Hanychová v otrasných šatách: Predviedla prsia aj bradavky!

Agáta Hanychová ukázala svoje prednosti aj bradavky. Zobraziť galériu (8)
Agáta Hanychová ukázala svoje prednosti aj bradavky.

PRAHA - Vždy spôsobí rozruch! Agáta Hanychová (27) zostáva verná povesti škandalistky aj po tom, ako sa stala matkou. Naposledy sa vybrala do spoločnosti tesne pred Štedrým dňom. Na galavečer dorazila v šatách, ktoré sa nedali označiť ako príliš vkusné. Navyše, modelke vďaka priesvitnému materiálu mohol každý čumieť rovno na prsia.

Opäť provokovala! Agáta Hanychová spôsobí rozruch prakticky všade, kam príde. Inak tomu nebolo ani na voľbe českej Supermiss. Modelka si obliekla šaty, ktoré nepôsobili príliš vkusne, no jednoznačne boli dráždivé.

Tmavovláska si samozrejme pod róbu s rafinovaným výstrihom a s priesvitnými časťami nevzala podprsenku. A tak prítomným hosťom nedalo žiadnu námahu vidieť aj to, čo malo zostať skryté. Agáta sa síce občas snažila zakrývať rukami či kabelkou intímne partie, no zbytočne.

Je ale úplne jasné, že tento model si obliekla hlavne preto, že je taký provokatívny. Na tom, že niekto uvidí jej odhalené vnady, už tmavovláske vlastne ani nezáleží. „Je snáď v tejto krajine ešte niekto, kto nevidel moje bradavky?” reagovala so smiechom pre portál Super.cz na margo outfitu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu