Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prachař konečne uhnal Hanychovú: Po desiatich rokoch ju dostal!

Agáta Hanychová a Jakub Prachař tvoria pár. Moderátor sa po desiatich rokoch dočkal. Zobraziť galériu (15)
Agáta Hanychová a Jakub Prachař tvoria pár. Moderátor sa po desiatich rokoch dočkal. (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA – Konečne ju ulovil! Modelka Agáta Hanychová (27) sa ešte nedávno spamätávala z rozchodu s hráčom amerického futbalu Miroslavom Dopitom (29). Ako sa však najnovšie zdá, rany si už hojí u iného. A nie je ním nikto iný ako jej dlhoročný obdivovateľ - hudobník a zároveň moderátor Jakub Prachař (29). Tomu sa podarilo krásku získať skoro po desiatich rokoch. Presne toľko totiž o jej srdce bojoval.

Po tom, čo sa modelka Agáta Hanychová spamätala z nevery jej bývalého partnera - hráča amerického futbalu Miroslava Dopitu, si ubolené srdce lieči inde. A to u moderátorka Česko Slovenského talentu Jakuba Prachařa, ktorý o jej priazeň dlho bojoval. „Bol z nej vždy úplne hotový, pálil za ňou snáď desať rokov, ale nemal u nej šancu,“ prezradil blízky zdroj z okolia Agáty pre portál Super.cz.

Hudobník vraj vždy vycítil príležitosť, keď sa dozvedel, že má kráska problémy vo vzťahoch. „Potom ju hneď bombardoval esemeskami, v ktorých prejavoval ľútosť, ale hlavne ju pozýval na rande a večeru,“ hovorí informátor. Nevera Hanychovho posledného expriateľa prilákala neodbytného Jakuba opäť.

Ako najnovšie vysvitlo, nakoniec sa mu vytúženú ženu podarilo dostať. Neoficiálne informácie hovoria o tom, že sa dvojica dala dokopy ešte pred prázdninami. Svoju lásku síce doteraz pred médiami nepotvrdili, na sociálnej sieti Facebook sa však už prezentujú ako pár. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu