Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajný sen Mel C: Túži sa dostať na Broadway!

Mel C Zobraziť galériu (7)
Mel C (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Britská speváčka Melanie Chisholm, známa ako Mel C, by si chcela zahrať v muzikáli na Broadway.

"Mám ambíciu dostať sa na Broadway. Rada by som si zahrala Evitu," prezradila hviezda, ktorá sa preslávila ako členka skupiny Spice Girls. Speváčka sa najnovšie objaví v britskom muzikáli Jesus Christ Superstar, kde stvárni Máriu Magdalénu.

"Okrem toho však milujem tvorbu vlastnej hudby a dúfam, že sa mi toho podarí najbližší rok pripraviť viac," prezradila Mel C, ktorá nedávno zažiarila na záverečnom ceremoniáli olympiády v Londýne, kde sa opäť po rokoch dala pre jedno vystúpenie dohromady s ďalšími členkami skupiny Spice Girls.

Tridsaťosemročná Melanie Chisholm sa preslávila ako Sporty Spice v skupine Spice Girls, ktorá na hudobnej scéne pôsobila v rokoch 1994 až 2000 a 2007 až 2008. Má za sebou i úspešnú sólovú kariéru, ktorú odštartovala debutovým štúdiovým albumom Northern Star (1999).

Neskôr bojovala s depresiami a poruchou príjmu potravy, no v roku 2003 sa vrátila s albumom Reason. Na konte má ďalšie štúdiovky Beautiful Intentions (2005), This Time (2007) a The Sea (2011). Medzitým v roku 2007 absolvovala svetové turné so Spice Girls.

Ako sólová interpretka predala viac ako 12 miliónov albumov a medzi jej najväčšie hity patria skladby Never Be the Same Again, I Turn to You, Here It Comes Again či Next Best Superstar. V súčasnosti pracuje na novom albume s názvom Stages. Informácie pochádzajú z webovej stránky FemaleFirst.co.uk a z archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu