Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spevák Michal David: Radovánky so ženou na Maledivách

Michal David s manželkou a s vnukom na Maledivách Zobraziť galériu (6)
Michal David s manželkou a s vnukom na Maledivách (Zdroj: archív M.D.)

PRAHA - Český hitmaker Michal David je známy tým, že kým väčšina hudobníkov cez letné mesiace brázdi hudobné festivaly a koncertuje, on dáva prednosť aktívnemu oddychu a nepracuje. Tak je to aj tento rok. Na náročné záverečné mesiace tohto roka totiž naberal sily v exotike. S manželkou a s vnukom si dopriali horúce biele piesky na Maledivách.

Michala Davida od septembra čaká náročné turné a množstvo ďalších vystúpení. Záver tohto roka bude patriť, podobne ako v tom minulom, veľkému Mejdanu roku 2012. Tentoraz sa decembrová akcia odohrá na bratislavských Pasienkoch, kde bude hostiť aj víťazku Hlasu Československa Ivannu Bagovú.

A práve pre pracovnú vyťaženosť, ktorá u neho naberá na obrátkach až po lete, pravidelne cez horúce mesiace oddychuje. Michal si rád dopraje kvalitnú dovolenku, preto vzal tento rok manželku Marcelu a vnuka Sebastiána užívať si pohostinnosť a krásy Indického oceánu.
      
„Bolo tam nádherne. Na Maledivách sme s manželkou a vnukom strávili deväť dní. Je to skutočne malý raj,“ uviedol pre médiá spevák. Dovolenku mu však takmer pokazilo počasie. „Keď sme prileteli, tak nám povedali, že doteraz tam pršalo. Keď sme odlietali, začalo opäť pršať ako z krhly a dostavili sa monzúny. Mali sme veľké šťastie,“ priblížil bývalý kouč Hlasu Česko Slovenska.


Michal David s manželkou a vnukom na Maledivách
Zobraziť galériu (6)
Michal David s manželkou a vnukom na Maledivách  (Zdroj: archív M.D.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu