Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Plastiková maniačka bez zábran: Na ulici obnažila spackané silikóny!

Modelka Sally Anne bez ostychu ukázala silikóny.
Modelka Sally Anne bez ostychu ukázala silikóny. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Takáto nádielka príliš nepoteší! O glamour modelkách je známe, že svojich obdivovateľov dokážu priviesť do varu už pri prvej lascívnej póze. Sally Anne však do tejto kategórie s najväčšou pravdepodobnosťou patriť nebude. Ženské zbrane síce tasí na počkanie, no umelými vnadami veľký vietor nenarobí.

Tadiaľto cesta nevedie! Ak sa niektorá hviezdička potrebuje zviditeľniť, nie je nič jednoduchšie ako ukázať intímne partie. Sally Anne, ktorá kedysi zdobila tretiu stranu bulvárnych plátkov, však svoje možnosti celkom neodhadla. Počas nočného záťahu vo vychytenom londýnskom bare vystavila na obdiv umelé vnady. Tie by sa však viac ako na okaté pretŕčanie hodili na reklamáciu u plastického chirurga.

Pohotová modelka si zosunula strečové šaty v oblasti dekoltu, keď ju na nedávnom žúre odchytili paparazzi. Pohľad, aký sa im naskytol, však zrejme ani sami nečakali. Silikóny plastikovej hviezdy totiž stáli v pozore ako futbalové lopty.

O nič lepšie Sally Anne nedopadla ani v rámci výrazu svojej tváre. „Vyžehlená“ pokožka a nafúknuté pery jej totiž na kráse veľmi nepridali. V kombinácii s prehnaným mejkapom a vyzývavým outfitom pôsobila nielen lacno, no navyše aj poriadne zúfalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu