Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Odhalené: Manžel Demi Moore sa vášnivo cmúľal s krásnou Milou Kunis!

Ashton Kutcher a Mila Kunis si prejavovali vzájomné nežnosti. Zobraziť galériu (12)
Ashton Kutcher a Mila Kunis si prejavovali vzájomné nežnosti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Je to definitívne! Špekulácie ohľadne romániku medzi Ashtonom Kutcherom (34) a Milou Kunis (28) sa v kuloároch šíria už niekoľko týždňov. Konečnú odpoveď však priniesol až uplynulý víkend. Hoci herec stále nie je rozvedený, už si okato prejavuje nežnosti so staronovým objavom.

Nevedeli sa od seba odtrhnúť! Ashton Kutcher ešte začiatkom tohto roka spôsobil o 15 rokov staršej polovičke verejnú potupu, keď ju podviedol v deň šiesteho výročia svadby. Demi Moore túto situáciu nezvládla, zrútila sa a skončila v psychiatrickej liečebni. Jej neverný manžel si za ten čas naďalej užíval množstvo náhodných známostí. Nakoniec skončil v posteli hollywoodskej krásky, do ktorej sa zamiloval už počas ich prvého spoločného projektu. A svoju vášeň na víkendovej párty vôbec neskrýval.

Ashton sa s Milou ruka v ruke objavil na večierku pri príležitosti svojej najnovšej pracovnej príležitosti. Demin ex totiž získal úlohu zosnulého zakladateľa spoločnosti Apple Stevea Jobsa v pripravovanej biografii. O tom, že sa hlavný hrdina skvele zabával, svedčia zábery z terasy. Na tej si užíval spoločnosť svojej milenky, ktorej prejavoval svoju náklonnosť nejedným šťavnatým bozkom a objatím.

Kolegovia zo situačnej komédie Tie roky sedemdesiate sa bok po boku ukazujú už niekoľko týždňov, počas ktorých si užívali aj romantické výlety vo dvojici. V augustovom vydaní magazínu Elle však Mila akékoľvek zblíženie s Ashtonom zatĺkala: „Som úplne single. Áno, občas si spolu vyrazíme, poznáme sa už 15 rokov. Máme vzájomných priateľov a cítime sa príjemne v spoločnosti toho druhého. To je všetko! Nie je v tom žiaden bláznivý príbeh lásky, nič viac.“ Čerstvé fotky však svedčia o niečom celkom inom. Žeby herečka medzičasom zmenila názor?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu