Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exotická sexica pre Toma Cruisa: Vybrali ju scientológovia!

Tom Cruise má vďaka scientológom za Katie Holmes už náhradu. Zobraziť galériu (16)
Tom Cruise má vďaka scientológom za Katie Holmes už náhradu. (Zdroj: yolandap.com)

LOS ANGELES – Na ocot nezostane! Hoci správa o rozvode zasiahla Toma Cruisea (50) ako blesk z jasného neba, o svoj milostný život sa obávať nemusí. O všetko sa už stihli postarať jeho spriaznené duše z kruhov scientológie. Našli mu priam dokonalú partnerku spomedzi seba – o takmer polovicu mladšiu a neobyčajne sexi.

Hneď po rozvode ďalšia svadba? Aj keď sa Katie Holmes zbalila a ušla aj s dcérou len pred pár dňami, Tom Cruise zrejme dlho smútiť nebude. Scientológia, ktorá ho s treťou zákonitou polovičkou rozdelila, mu do cesty poslala vlastnú vernú služobníčku. Je ňou len 27-ročná herečka Yolanda Pecoraro. Vďaka taliansko-nikaragujským koreňom jej nechýba exotický temperament, no jej hlavná devíza spočíva v niečom celkom inom. Pre scientológov je na manželstvo s čerstvým päťdesiatnikom ako stvorená.

„Po zahanbení, ktoré rozvod spôsobil predstavenstvu, chcú rýchlo stabilizovať situáciu,“ prezradil zdroj blízky scientológom. „Chcú tiež ukázať, že Tom sa ihneď otriasol a že jeho nová žena je krásna a oddaná scientológii. Ak sa predstavení rozhodnú, že Yolandu spravia Tomovou ďalšou ženou, určite od nej budú chcieť čoskoro aj dieťa,“ dodal vo svojom vysvetlení niekdajší člen spomínaného učenia.

Rozprávkové bohatstvo hollywoodskeho hrdinu s najväčšou pravdepodobnosťou definitívne zostane v područí scientológie. Tom Cruise však nemusí ľutovať aspoň jedno – jeho údajne dokonalá ženská zhoda vyzerá v bikinách priam hriešne zvodne.

Tip: Pozrite si filmy s Tomom Cruisom. Nájdite ich na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu