Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Drobná hollywoodska kráska nahodila bikiny: Eva, a čo ten faldík?

Eva Longoria si v bikinách neustrážila bruško a ukázala menší faldík. Zobraziť galériu (9)
Eva Longoria si v bikinách neustrážila bruško a ukázala menší faldík. (Zdroj: profimedia.sk)

RIO – Chybička sa našla! Hoci Eva Longoria (37) patrí k najmenším hollywoodskym kráskam, na sexepíle jej to nijako neuberá, práve naopak. Stredobodom pozornosti sa stala aj ihneď po tom, čo cez víkend zavítala na brazílsku pláž. Svoje telo hrdo vystavila v bikinách, no zrejme bola po výdatnejšom obede. Nafúknuté bruško jej totiž prevísalo cez spodný diel plaviek.

Vytŕčal jej faldík! Tak ako mnoho jej hollywoodskych kolegýň, ani Eva Longoria si dobré jedlo počas dovolenky neodopiera. Môže sa totiž pochváliť štíhlou figúrou, s ktorou na červenom koberci zakaždým púta pozornosť. Nedávno sa však vybrala na juhoamerickú dovolenku s priateľkami a neustrážila si svoje inokedy ploché bruško. Paparazzi tak odišli s cenným úlovkom v podobe jej malého tukového vankúšika.

Herečka známa zo seriálu Zúfalé manželky si odskočila za relaxom a bronzovým opálením na pláž Copacabana v metropole Rio De Janeiro, ktorá je obľúbenou destináciou mnohých celebrít. Pohodlie na ležadle si Eva vychutnávala v oranžovo-bielych dvojdielnych plavkách s uväzovaním na šnúrky. Vedľa nej ležali dôverné kamarátky a neskôr si dokonca dopriala masáž nôh od neznámeho muža. Ktovie, či si plážový masér vôbec uvedomoval, s koho nohami má tú česť.

Podľa najnovších informácií je drobná americká kráska s mexickými koreňmi momentálne bez partnera. Vzťah s bratom kolegyne Penélope Cruz sa jej totiž po kríze obnoviť nepodarilo. Eva sa však netají tým, že samotu neznáša, preto sa vždy pohybuje v spoločnosti viacerých ľudí. „Moja matka mi dala jednu dobrú radu, ktorej sa vždy držím. Nezabudni, odkiaľ pochádzaš. Vyrastala som s tromi sestrami, s láskou a v plnom dome. V podstate teraz bývam v rezidencii študentského klubu dievčat so svojimi kamarátkami,“ vysvetlila v nedávnom rozhovore. Ako sa teda zdá, priateľské puto z čias strednej školy ako väčšina Američaniek považuje za posvätné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu