Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Intímne foto Megan Fox: V bikinách konečne odhalila tehotenské bruško!

Tehotná Megan Fox s manželom Brianom Austinom Greenom Zobraziť galériu (9)
Tehotná Megan Fox s manželom Brianom Austinom Greenom (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Koniec dohadom! Hoci o prvom tehotenstve Megan Fox (26) sa v kuloároch pošuškáva už dlhší čas, médiá na oficiálne stanovisko čakali márne. Herečka sa o radostnú novinku podelila len včera, a to originálnym spôsobom. Po boku manžela vystavila svoje rastúce bruško v úspornom outfite.

Je z nej sexi tehuľka! Fanúšikovia, ktorí sa nevedeli dočkať fotografií Megan Fox s prvým potomkom pod srdcom, majú dôvod na radosť. Brunetka si totiž s Brianom Austinom Greenom odskočila na Havajské ostrovy, kde dvojica pred dvomi rokmi spečatila svoj turbulentný vzťah vstupom do manželského života. Dnes si na rovnakom mieste obaja vychutnávajú intímne chvíle so svojím ešte nenarodeným prírastkom.

Tigrovaná podprsenka a dlhá biela sukňa – v takomto letnom outfite si Megan nechala zvečniť svoje krivky, ktoré nesú do očí bijúce známky materstva. Tie k nežnostiam dohnali aj samotného Briana, ktorý ju pred objektívom láskyplne objímal a bozkával na bruško. Hollywoodsky párik pôsobil uvoľnene a doslova prekypoval šťastím.

Napriek tomu, že prominentní manželia sú na informácie ohľadne tehotenstva skúpi, podľa magazínu Star čakajú dievčatko. Bulvárny plátok sa opiera o svedectvo dôveryhodného zdroja z blízkeho okolia hercov: „Megan roky pomáhala vychovávať Brianovho 10-ročného syna Kassiusa. Teraz bude mať dosť skúseností, aby bola matkou aj malému dievčatku.“ Či sa tieto fámy zakladajú na pravde, zistíme až o pár mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu