Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Zmenená dcéra Brucea Willisa: Vyzerá ako jej matka Demi Moore!

Rumer Willis zmenila účes podľa vzoru svojej matky Demi Moore. Zobraziť galériu (9)
Rumer Willis zmenila účes podľa vzoru svojej matky Demi Moore. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Snaží sa jej priblížiť za každú cenu? Hoci Demi Moore (49) v poslednom období zápasila s trpkými problémami, na svoje dcéry má stále veľký vplyv. Dôkazom je premena jej najstaršej ratolesti Rumer Willis (23). Tá podstúpila radikálnu zmenu, vďaka ktorej sa matke podobá ako vajce vajcu.

Kráča v matkiných šľapajách! Keď Demi Moore v uplynulých mesiacoch trpela podvýživou, depresiami a psychicky sa zrútila, dcéra Rumer stála zakaždým pevne pri nej. Zdá sa však, že za ten čas nezastávala len funkciu opory a starostlivého člena rodiny. Po zažehnaní tých najhorších chvíľ si zo svojej mamy vzala príklad, najmä čo sa týka zovňajšku.

Červená hriva zvlnená do kučier – takáto úprava vlasov zdobila hlavu mladej hviezdy niekoľko týždňov. Spomínaný účes je však nateraz minulosťou. Rumer totiž v losangelských uliciach tento týždeň prevetrala vyžehlené pramene zostrihané do postupna a prefarbené na havraní odtieň. V porovnaní s takmer 50-ročnou mamou tak pôsobí, akoby jej z oka vypadla.

Napriek tomu, že vynovená tmavovláska sa vo svete šoubiznisu zatiaľ príliš nezviditeľnila, po svojich rodičoch toho zdedila viac než dosť. Po otcovi Bruceovi má hudobný talent, po Demi Moore zrejme vkus na mužov. Aj po mediálnom škandále a verejnej potupe sa totiž s niekdajším nevlastným otcom Ashtonom Kutcherom naďalej stretáva.

Tip: Pozrite si skvelý film s Bruceom Willisom. Vyhľadajte ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu