Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Britská sexica vytasila bujné vnady: Bradavky prelepené páskou!

Kelly Brook odhalila kypré vnady v dráždivom kalendári. Zobraziť galériu (22)
Kelly Brook odhalila kypré vnady v dráždivom kalendári. (Zdroj: YouTube/Kelly Brook)

LONDÝN – Hriešne zvodná aj nasledujúcich 12 mesiacov! Kelly Brook (33) je vďaka svojej prirodzenosti jednou z najobľúbenejších glamour modeliek na britskej pôde. Svojich obdivovateľov preto neklamala a pripravila pre nich šťavnatý kalendár na rok 2013. V lascívnych pózach vytasila ženské zbrane s poprsím v hlavnej úlohe.

Fanúšikovia sa majú na čo tešiť! Kelly Brook svoje obdivuhodné krivky najčastejšie odhaľuje pod záštitou výrobcov spodnej bielizne alebo vychytených magazínov. Aby si ju však nadšenci postavičky typu „krv a mlieko“ mohli vychutnať aj na stenách vlastných príbytkov, brunetka sa opäť vrhla pred objektív. Zábery z fotenia prešpikovaného sexepílom nedávno ponúkla k nahliadnutiu.

„Ahoj, som Kelly Brook a vitajte na fotení môjho kalendára na rok 2013,“ prihovára sa britská venuša hneď v úvode približne jeden a pol minútového videa. Pred fotografom sa ďalej pretŕča vo viacerých odvážnych kúskoch. Medzi rekvizitami nechýbali boxerské rukavice či silný stroj v podobe dvojkolesového tátoša.

Najväčším lákadlom sporo odetej modelky sú jej kypré prednosti veľkosti XXL. Tie ani tentoraz príliš nezahaľovala, práve naopak. Ako drsná boxerka ich nechala vykúkať spod odstrihnutého topu zo sieťoviny. Chránila si len bradavky prostredníctvom čiernej pásky v tvare písmena X. Súčasť jej garderóby však tvorili aj čipkované body, v ktorých žiaden maskovací trik nepoužila. Skalní priaznivci jej teda zaručene zostanú verní aj v budúcom roku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu