Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Britská prsaňa má čo ukázať aj zozadu: Šťavnaté polky v sexi korzete!

Kelly Brook vystavila na obdiv svoj sexi zadoček v dráždivom korzete. Zobraziť galériu (11)
Kelly Brook vystavila na obdiv svoj sexi zadoček v dráždivom korzete. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Pozadie nijako nezanedbáva! Kelly Brook (32) je známa svojou postavičkou presýpacích hodín, na ktorej väčšinou nechá vyniknúť svoje kypré prednosti. Čerstvé zábery sú však dôkazom, že britská glamour modelka stojí za pohľad aj zozadu. Svoje vytvarované polky predviedla v dráždivej bielizni.

Sexi za každých okolností! Kelly Brook sa do povedomia médií dostala vďaka závideniahodnej genetickej výbave. Útly driek, dlhé štíhle nohy a bohatá nádielka v oblasti dekoltu je totiž ako stvorená na predvádzanie luxusných súpravičiek. Od začiatku úspešnej kariéry však brunetka prešla veľkou premenou. Z modelky sa vypracovala na herečku a najnovšie svoj pôvab predvedie počas kabaretného vystúpenia. Uznajte sami, že takýto chrumkavý zadoček v úspornom outfite sa rozhodne oplatí vidieť.

Kelly sa už čoskoro blysne na pódiu po boku skupiny Crazy Horse , ktorej repertoárom je predovšetkým burleska. Vystúpeniu predchádzala kostýmová skúška, na ktorej nebola núdza o pikantné zábery pred zrkadlom. Manekýnka sa o ne podelila so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach, čím vyvolala obrovský záujem. Vo zvodnom červenom korzete sa totiž nechala zvečniť zo všetkých strán. A jej zadok pritom vyzeral priam dokonale.

Britská hviezda sa v spomínanej avantgardnej šou objaví 1. novembra a zaúčinkuje si v nej zhruba týždeň. Na túto spoluprácu sa však už teraz nesmierne teší. „Niektorí ľudia snívajú, že vyhrajú Oscara alebo zlatú medailu... Ja som odjakživa snívala o tom, že sa stanem tanečníčkou v Crazy Horse,“ neskrývala svoje nadšenie v nedávnom rozhovore. Medzi exkluzívnymi dámskymi hosťami sa v minulosti objavili aj také zvučné mená ako Dita Von Teese, Carmen Electra, či Pamela Anderson.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu