Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tajomstvo Whitney Houston a Jacksona: Milenci na ranči!

Whitney Houston a Michael Jackson Zobraziť galériu (7)
Whitney Houston a Michael Jackson

LOS ANGELES - Kráľ popu Michael Jackson vraj prežil krátky vzťah s hudobnou legendou Whitney Houston na vrchole jej kariéry a sníval o tom, že si ju raz zoberie. O ich tajnom vzťahu prehovoril bývalý osobný strážca slávneho speváka Matt Fiddes v rozhovore pre britský denník The Sun.

Bývalý osobný strážca a majster bojových umení tvrdí, že Jackson sa do speváckej divy zamiloval na začiatku 90. rokov minulého storočia, keď boli obaja svetovými hviezdami a z ich krátkej aféry sa nikdy nespamätal.

"Stretli sa, pretože obaja patrili medzi najväčšie hudobné hviezdy planéty a pohybovali sa v rovnakých kruhoch. Veľmi rýchlo si porozumeli, pretože chápali obrovskú slávu toho druhého," povedal Fiddes. "Whitney sa prakticky nasťahovala na Michaelov ranč a mali vzťah ako každá iná mladá dvojica. Michael neskôr povedal, že vždy chcel, aby sa ich vzťah posunul ďalej a ja viem, že sníval o tom, že si ju raz vezme," uviedol bodyguard. Ich ľúbostná aféra však trvala len dva týždne.

Podľa Fiddesa Jackson na svoje city k Houston nikdy nezabudol. O rok neskôr sa hudobná diva vydala za Bobbyho Browna. V roku 2001 sa obaja speváci opäť zišli na koncertoch v newyorskej Madison Square Garden, aby oslávili Jacksonových 30 rokov v hudobnom biznise.

"Boli obaja veľmi nervózni, ak mám byť úprimný. Naposledy sa objali a Michael prosil Whitney, aby sa vzdala drog, ktoré jej ničili život," povedal Fiddes, ktorý po prvý raz stretol Jacksona v roku 1998. Matt Fiddes bol neskôr spevákovým bodyguardom a blízkym dôverníkom až do jeho smrti v roku 2009. "Michael bol excentrický, no jeden z najmilších ľudí, akých ste mohli stretnúť," uviedol na adresu kráľa popu.

Jeden z najpopulárnejších hudobníkov všetkých čias zomrel 25. júna 2009 v Los Angeles vo veku 50 rokov po zlyhaní srdca. Prvotnou príčinou jeho úmrtia bola akútna intoxikácia anestetikami, no významne prispel aj účinok sedatív. Informácie pochádzajú z webstránky www.thesun.co.uk a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu