Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vyziabnutá Miley Cyrus stále chudne: Už na nej ovísajú aj plavky!

Miley Cyrus v bikinách Zobraziť galériu (17)
Miley Cyrus v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Prehnala to! Ešte donedávna Miley Cyrus (19) pripomínala tínedžerský idol s dokonalými krivkami. Dobehla ju však posadnutosť chudnutím, vďaka ktorej dnes vyzerá ako vycivený vešiak na šaty. Pri šantení v bazéne ledva na sebe udržala dvojdielne plavky. Viseli jej totiž na vysušenom zadku.

Ženské tvary sú fuč! Hoci sa Miley Cyrus posledné roky snaží rýchlo dozrieť a vydupať si svoje miesto vo svete dospelých, ten správny recept zatiaľ neobjavila. Sladká 19-tka, ktorá svoju kariéru odštartovala na televíznom kanáli spoločnosti Walta Disneyho, sa momentálne neuberá práve najlepším smerom. Vrhla sa na diéty a prehnané cvičenie, vďaka čomu sa fanúšikom doslova stráca pred očami.

Čerstvo zasnúbená plavovláska svoju útlu figúru tento týždeň predvádzala v priestoroch hotelového bazéna v blízkosti vychytenej miamskej pláže. Odkedy zhodila zopár kíl, si zrejme nestihla vynoviť svoju plavkovú garderóbu. Bikiny jej totiž na miniatúrnom pozadí ovísali a zapínanie podprsenky mala prekrížené. Niet tak najmenších pochýb, že by potrebovala minimálne o číslo menšiu veľkosť.

Napriek tomu, že speváčkiným vyvoleným sa stal herec Liam Hemsworth, vo vode jej robil spoločnosť niekto celkom iný. Miley si vychutnávala slnečné lúče a letnú pohodu po boku svojho bradatého kamaráta a asistenta Cheynea Thomasa. Na žiarlivostné scény dôvod síce nevznikol, dvojica sa však zabávala v naozaj tesnej blízkosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu