Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Drastická zmena Miley Cyrus: S vystrihanou hlavou vyzerá ako chlapec!

Miley Cyrus prekvapila radikálnou zmenou účesu. Zobraziť galériu (17)
Miley Cyrus prekvapila radikálnou zmenou účesu. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Nečakaný experiment! Americká hviezdička Miley Cyrus (19) si kariéru vybudovala účinkovaním na kanáli Disney s imidžom nevinnej bábiky. Tejto nálepky sa však snaží všemožne zbaviť a pripojiť sa k svetoznámym hudobným rebelkám. Najnovšie kvôli tomu obetovala vlasy. Je z nej vystrihaná peroxidová blondínka.

Odvaha jej nechýba! Keď Miley Cyrus milencovi Liamovi Hemsworthovi pred časom povedala vytúžené „áno“ a navliekla si snubný prsteň, okolie si myslelo, že je na najlepšej ceste pod čepiec. Ako však speváčka krátko na to priznala, túžbu po manželskej zmluve zatiaľ nepociťuje. Svedčí o tom aj jej zbrusu nový účes, ktorý sa k svadobným šatám vonkoncom nehodí.

Miley po vzore Rihanny, Avril Lavigne či Pink prebudila v sebe rebelku a cez víkend podstúpila radikálnu zmenu. Nechala si odstrihnúť svoj drdol na temene hlavy, pričom jej vpredu zostala len predĺžená ofina. Zvyšok jej hrivy má momentálne dĺžku len niekoľkých milimetrov a farbu platinovej blond. V otrhaných šortkách a s rockerskými náramkami by si ju fanúšikovia z diaľky pokojne mohli pomýliť s chlapcom.

Známa tínedžerka sa s vynoveným imidžom nepochválila inak než snímkami v mikroblogovacej sieti Twitter. Svojich nasledovníkov síce poriadne zaskočila, no takúto zásadnú zmenu zatiaľ neľutuje. „Cítim sa šťastne vo svojej koži,“ komentovala jeden zo zverejnených záberov. Je viac než isté, že s úpravou teraz strávi oveľa menej času. Ktovie však, ako sa jej vystrihaná hlava pozdáva relatívne čerstvému snúbencovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu