Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna doktorka v obtiahnutých legínsach: Ups, presvitá jej celulitída!

Katherine Heigl má v posilňovni čo vylepšovať - cestou ukázala pomarančovú kožu. Zobraziť galériu (15)
Katherine Heigl má v posilňovni čo vylepšovať - cestou ukázala pomarančovú kožu. (Zdroj: profimedia.sk)

SANTA MONICA – Chybička sa našla! Aj keď Katherine Heigl (33) vždy patrila k štíhlym kráskam, jej postavička však nie je dokonalá. Prezradili to priliehavé legínsy, v ktorých si nedávno vyrazila zacvičiť. Pod tenučkým materiálom sa jej totiž jasne črtala výrazná pomarančová koža.

Lycra jej veľmi nesadla! Hoci oblečenie s prímesou elastanu sa vyznačuje predovšetkým pohodlím, nie vždy figúre ženy polichotí. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery Katherine Heigl, ktorá sa zviditeľnila ako zvodná lekárka v populárnom televíznom seriáli Klinika Grace. Odkedy sa však venuje najmä materstvu, svoje krivky zrejme trošku zanedbala. Stále je síce štíhla, no pokožka jej poriadne ochabla.

Biely top s trendy vykrojením na chrbte a kapri nohavice so širokou oranžovou gumou v páse – v takomto outfite si blondínka vyrazila do miestnej posilňovne. Pri vystupovaní z auta však okrem cvičebného úboru predviedla paparazzom aj niečo navyše. Obtiahnuté legínsy jej zvýraznili celulitídu v kritických partiách stehien a bokov.

Katherine Heigl má v
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Napriek tomu, že herečka sa dokonalou postavou pýšiť nemôže, očividne jej na vyšportovanou tele záleží. Pod dohľadom osobného trénera sa s najväčšou pravdepodobnosťou už čochvíľa vráti k niekdajšej forme. Navyše jej nedávno pribudli ďalšie príjemné povinnosti. Po tom, čo si v roku 2009 adoptovala 10-mesačné dievčatko z Južnej Kórey, sa s manželom Joshom Kelleym rozhodla pre rovnaký krok. Zhruba pred mesiacom rodinku rozšírili o malé dievčatko z Louisiany.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu