Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dcéra Toma Cruisea opustila luxus: Mieri medzi chudobu a kriminálnikov!

Isabella Cruise opustila otcov luxus. Zobraziť galériu (9)
Isabella Cruise opustila otcov luxus. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Postavila si hlavu? Adoptívna dcéra herca Toma Cruisea (49) bola vychovávaná v majestátnych rezidenciách v rôznych kútoch sveta. Ešte pred dovŕšením dospelosti však rozprávkový život nechala tak. Isabella Cruise (19) sa presťahovala do nebezpečnej štvrti, kde sa to doslova hemží kriminálnikmi.

Bezstarostné dni sa jej zunovali? Sedemnásťmiliónová vila v Beverly Hills či odľahlý ranč v Colorade – aj takéto nehnuteľnosti doteraz tvorili domov dievčaťu, ktoré si v útlom veku adoptoval vtedajší manželský pár Tom Cruise s Nicole Kidman. Po rozvode sa Isabella rozhodla zostať s hollywoodskym hercom, podľa najnovších informácií však jeho luxus už stihla opustiť. Kvôli láske sa presťahovala do neslávne známej losangelskej časti Skid Row.

Sladká 19-tka si to do malého bytu vo štvrti plnej delikventov namierila s milencom Eddiem Frencherom (23). Ako dvojica sa bok po boku verejne ukázali len v januári na oslave narodenín Isabellinho brata. Podľa kuloárnych správ sú však spolu oveľa dlhšie, pričom svoj vzťah udržiavali mimo pozornosti médií. Je dokonca celkom možné, že párik plánuje svadbu. Cruiseova ratolesť totiž na svojom internetovom profile nedávno zverejnila fotku zásnubného prsteňa.

Aký názor má na dcérino sťahovanie samotný Cruise, zatiaľ nevedno. Eddie ako potenciálny zať mu však očividne vôbec neprekáža. Základným testom totiž dávno prešiel – mladý hudobník takisto patrí medzi stúpencov scientológie.

Tip: Máte radi filmy s Tomom Cruisom? Nájdite si ich v programe na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu