Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tajná milenka Princa Harryho: Zbalila ho táto zvodná blondínka!

Princ Harry sa zapozeral do pohľadnej britskej speváčky Mollie King. Zobraziť galériu (9)
Princ Harry sa zapozeral do pohľadnej britskej speváčky Mollie King. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Za zatvorenými dverami! V takom štýle sa rozvíja vzťah Princa Harryho (27), ktorý ešte donedávna vystupoval ako horúci kandidát pre ženy loviace „dobrú partiu“. Zdá sa však, že člen kráľovskej rodiny už nie je na trhu single zámožných mužov. Uchmatla si ho krásna blondína, s ktorou všetko drží v prísnej tajnosti.

Padla mu do oka speváčka! Hoci sa Harry po svojom boku vždy pýšil dámami atraktívneho vzhľadu, tentoraz zapojil aj poriadny kus rozumu. Už istý čas sa totiž stretáva s 24-ročnou Mollie King, ktorá sa zviditeľnila najmä vďaka dievčenskej kapele The Saturdays. Čerstvý párik však zatiaľ všetko udržiava pod pokrievkou. Stretnutia prebiehajú v súkromí hŕstky vzájomných priateľov, ktorým dôverujú.

Rovnaký scenár malo aj posledné rande rodiacej sa dvojice počas uplynulej noci. Princ sa so svojou polovičkou stretol v londýnskej rezidencii ich spoločného kamaráta. Dôvod, pre ktorý je ich zblíženie absolútnym tabu, prezradil zdroj plátku The Daily Star Sunday: „Harry videl, aké to bolo ťažké pre jeho brata Williama a Kate, keď sa prvýkrát začali stretávať. Vie, že obrovský záujem ich v jednom bode rozdeľoval a nechce, aby sa to isté stalo jemu a Mollie.“

Urodzenému lámačovi ženských sŕdc tak na novej známosti očividne záleží. Za zoznámenie s ňou pritom vďačí sesternici Zare Phillips a jej manželovi. Tak či onak, na ľahkú váhu svoju náklonnosť neberie ani samotná popová hviezdička. „Mollie miluje publicitu, takže je šťastná, keď môže niečo našepkať a nechať ľudí hádať,“ nechala sa počuť jej blízka kamarátka. Je teda zrejme len otázkou času, kedy sa prominentná dvojica objaví na verejnosti ruka v ruke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu