Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ryan O'Neal: Po leukémii musí prekonať rakovinu prostaty!

Ryan O'Neal Zobraziť galériu (4)
Ryan O'Neal

HOLLYWOOD - Americký herec Ryan O'Neal, ktorý úspešne prekonal leukémiu, má rakovinu prostaty. "Nedávno mi diagnostikovali štvrtý stupeň rakoviny prostaty," uviedol herec vo vyhlásení pre magazín People.

"Aj keď ma správy šokovali a ohromili, som šťastný, že to našli dostatočne skoro a podľa môjho výborného tímu lekárov je pravdepodobné úplné vyliečenie," dodal. O'Neal podľa jeho slov všetkým odporúča, aby pravidelne chodili na lekárske prehliadky. "Skorá diagnostika je najlepšou obranou proti tejto hroznej chorobe, ktorá sužuje toľko ľudí," vysvetlil.

 
Ryan O'Neal sa narodil 20. apríla 1941 v Kalifornii. Preslávil sa vďaka úlohám vo filmoch ako Paper Moon (1973), Barry Lyndon (1975), Vzdialený most (1977) či romantickej dráme Love Story (1970), za výkon v ktorej získal nomináciu na Oscara a Zlatý glóbus. Na konte má však tiež štyri nominácie na Zlatú malinu. Hral v niekoľkých epizódach seriálu Kosti (2005), kde stvárňuje Maxa Keenana. Bol dlhoročným partnerom herečky Farrah Fawcett, ktorá v roku 2009 prehrala boj s rakovinou konečníka. O ich spoločnom živote napísal knihu s názvom Both of Us: My Life with Farrah, ktorá v USA vyjde 1. mája. 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu