Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Džejár zo seriálu Dallas: Bojuje s rakovinou!

Larry Hagman Zobraziť galériu (3)
Larry Hagman

LOS ANGELES - Larry Hagman, ktorý v televíznom seriáli Dallas z 80. rokov stvárnil postavu ropného magnáta Džejára Ewinga, bojuje s rakovinou. Osemdesiatročný herec o tom v piatok informoval server People.com.

Správa o jeho chorobe sa objavila tesne predtým, ako mal začať pracovať na pokračovaní Dallasu pre americkú káblovú televíziu TNT. Hagman chce nakrúcať súbežne s liečením.
      
"Ako Džejárovi mi prešlo čokoľvek - podplácanie, vydieranie i nevera. Ale chytila ma rakovina," uviedol. "Chcem, aby všetci vedeli, že to je bežná a liečiteľná forma rakoviny."
      
"Budem sa liečiť počas práce na novej sérii Dallasu," pokračoval. "Neviem si predstaviť lepšie miesto pre prácu ako šou, ktorú milujem, s ľuďmi, ktorých milujem."
      
Spolu s Hagmanom sa v novom Dallase objavia aj ďalšie hviezdy z pôvodného seriálu - predstaviteľ Bobbyho (Patric Duffy) a Džejárova manželka Sue Ellen (Linday Greyová), informovala TNT, ktorá v komuniké vyjadrila Hagmanovi podporu.
      
"Všetci v TNT a celá rodina z Dallasu plne podporujeme Larryho Hagmana v tomto období...Tešíme sa, že budeme môcť znova sledovať Larryho prácu pri návrate jednej z najzaujímavejších, najkomplexnejších a najkontroverznejších postáv na obrazovku."
      
Džejár, Bobby aj Sue Ellen však budú hrať skôr vedľajšie úlohy. Dej sa totiž bude krútiť najmä okolo ich potomkov Jona Rossa a Christophera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu