Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vynovená Rihanna: Sčasti vyholená hlava a akné na tvári!

Rihanna s novým účesom Zobraziť galériu (14)
Rihanna s novým účesom (Zdroj: SITA)

TOKIO – Opäť poriadna zmena! To, že Rihanne (24) žiaden účes nevydrží dlhšie než zopár týždňov, je všeobecne známy fakt. Zdá sa však, že speváčka predsa len našla strih, ku ktorému sa opakovane vracia – s vyholenými prameňmi. Predviedla ho na včerajšej tlačovke spolu s vyrážkami na lícach.

Z extrému do extrému! Nie je to tak dávno, čo sme si na Rihannu začali zvykať s blond farbou hrivy. Predstavila sa s ňou v reklamných spotoch na bielizeň od renomovaného návrhára, kvôli ktorým poriadne zamakala aj na svojej postavičke. Svetlý odtieň vlasov však v speváčkinom prípade viac neplatí. Je z nej tmavovláska, pričom nad ľavým uchom jej zopár prameňov celkom chýba. Nechala si ich totiž vyholiť.

So staronovým vlasovým experimentom sa barbadoská kráska pochválila na tlačovej konferencii k jej debutovému filmu Battleship neďaleko japonskej metropoly. Pohľad s profilu však neodhalil len jej vyholenú spánkovú časť hlavy, ale aj nedokonalosti pleti pod hrubou vrstvou mejkapu. Rihanna mala líce posypané drobnými vyrážkami pripomínajúcimi akné.

O tom, že Rihanna si s novým účesom v Tokiu naozaj užíva, svedčia aj jej príspevky v sieti Twitter. „Pretože som čierna potvora,“ týmito slovami okomentovala koláž obrázkov, na ktorých vidno dramatickú zmenu strihu a z úst sa jej valí cigaretový dym. Fanúšikom však ponúkla aj detailný záber v podobe ďalšej, tentoraz čiernobielej koláže. Tú nazvala jednoducho, ale príznačne – Japonsko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu