Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Mexická sexbomba išla donaha: Vystrčila zadoček aj okrúhle prsia!

Jackeline Arroyo dráždi v pánskom časopise nahými krivkami. Zobraziť galériu (6)
Jackeline Arroyo dráždi v pánskom časopise nahými krivkami.

MEXIKO – V novinových stánkoch bude horúco! Minimálne v tých, do ktorých už čochvíľa dorazí marcové vydanie známeho pánskeho magazínu. Jeho titulnú stranu totiž zdobí herečka bez cudnosti a zábran. Jackeline Arroyo sa nechala zvečniť tak, ako ju príroda stvorila – nahá a hriešne sexi.

Fanúšikov raz-dva privedie do varu! Reč je o mexickej krásavici Jackeline Arroyo, ktorá v našich končinách nepatrí k práve známym tváram. O to vehementnejšie však pred objektívom pánov presviedča, že im má čo ukázať. Najnovšie svoje krivky obnažila pod taktovkou samotného Hugha Hefnera. A prvé náhľady svedčia o tom, že najbližšie číslo magazínu Playboy pôjde na domácej pôde doslova na dračku.

Guľatý zadoček a vnady, z ktorých by sa nejednému mužovi zakrútila hlava – to všetko zvodná brunetka vystavila na obdiv v celej kráse. Tie najintímnejšie partie síce pred okom čitateľa nechala skryté, napriek tomu je však na výsledných záberoch čo obdivovať. Jackeline pri fotení sexepílom rozhodne nešetrila.

Hoci mexická bohyňa na svojej oficiálnej webstránke skutočný vek neuvádza, v šoubiznisových vodách nie je nijakým nováčikom. Pláva v nich už od roku 1991, pričom sa neblysla len ako tvár televíznej obrazovky. Okrem moderátorského kresla a rolí v telenovelách pričuchla aj k modelingu. Zdá sa teda, že na opačnej strane zemegule si pozornosti užíva viac než dosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu