Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Miliardárske dievča nahé na titulke: Silikóny a rozkrok posiaty diamantmi!

Tamara Ecclestone si na obálke pánskeho časopisu zapózovala úplne nahá. Zobraziť galériu (3)
Tamara Ecclestone si na obálke pánskeho časopisu zapózovala úplne nahá. (Zdroj: playboy)

LONDÝN – Núdzou rozhodne netrpí! Hoci sa dcéra bossa Formuly 1 za tučný honorár vyzliekať nemusí, príležitosť pózovať v Evinom rúchu pre prestížny pánsky magazín si ujsť nenechala. Tamara Ecclestone (28) vystavila svoje prednosti upravené plastickým chirurgom a intímne partie úplne nahé. Nezabudla však na luxus v podobe diamantov.

Dotácia od bohatého otca jej nestačí? Aj keď Tamara Ecclestone žije od útleho detstva v blahobyte, len na štedrú finančnú výpomoc bossa F1 sa nespolieha. V minulosti svoju tvár a krivky prepožičala výrobcovi bielizne či vlastnej reality šou s názvom Billion $$$ Girl. Čochvíľa sa síce bude vydávať, no ešte predtým si stihla splniť veľký sen. Po vzore odvážnych hviezd sa aj ona rozhodla vyzliecť pred objektívom. Jej úplne nahé telo zdobí titulnú stranu májového čísla pánskeho časopisu Playboy.

O brunetke je známe, že si potrpí na luxus, preto sa hlavná fotografia nesie v poriadne nablýskanom štýle. Tamara leží tak, ako ju príroda stvorila so zajačikom z trblietavých kamienkov v pozadí. Pri fotení neváhala obnažiť zväčšené vnady aj intímnu oblasť medzi nohami. Na výslednom zábere, ktorý prešiel výraznou grafickou úpravou, však tieto partie rafinovane prekrývajú drahé kamene. Alebo aspoň ich blyštiaca sa imitácia.

Pretŕčať sa pred objektívom bez šiat Tamara nevnímala ako pracovnú ponuku, ale predovšetkým ako obrovskú poctu. „Som na toto nádherné fotenie veľmi hrdá. Ako žena verím, že musím prijať svoje telo a cítiť jeho krásu zvonka aj zvnútra. Playboy predstavuje ikonu a za takmer 60 rokov na svojich stránkach zobrazuje najkrajšie ženy sveta. Som extrémne poctená, že môžem byť súčasťou tohto odkazu ako dievča mesiaca máj,“ nechala sa počuť vo svojom oficiálnom vyhlásení. Ktovie však, čo na takúto spoluprácu hovorí britský magnát Bernie Ecclestone, ktorý už prekročil osemdesiatku. Na staré kolená by možno od svojej ratolesti očakával o niečo distingvovanejšiu a cudnejšiu prezentáciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu