Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lucie Bílá prekvapuje: Metal v kulturáku!

Lucie Bílá
Lucie Bílá

PRAHA - Česká metalová skupina Arakain bude oslavovať 30. narodeniny s Luciou Bílou, ktorá práve s touto kapelou začínala svoju kariéru. Pôvodne mala speváčka absolvovať len jedno vystúpenie, nakoniec však potiahne celú "šnúru". Koncertné turné je zaujímavé aj tým, že interpretka sa vráti z televíznych a divadelných pódií do kultúrnych domov.

Tmavovláska spievala s kapelou Arakain v rokoch 1984 až 1986. V marci a apríli spoločne odohrajú 14 koncertov v Plzni, Brne, Pardubiciach či Ostrave, pričom každý bude trvať tri hodiny.

"Sme radi, pretože ak niekto k Arakainu bytostne patrí, tak je to práve Lucie, ktorá bola niekoľko rokov našou neoddeliteľnou súčasťou. Tým sa veľa vecí vyriešilo a nemuseli sme riešiť ďalšie termínové kolízie v prípade ďalších hostí. Koncert preto bude postavený predovšetkým na osi Arakain - Lucie Bílá a každý ďalší eventuálny hosť bude len bonusom navyše," sľubuje fanúšikom zakladajúci člen Arakainu a gitarista Jiří Urban. Informácie zverejnila webová stránka iDNES.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu