Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Štvornásobný ženáč Fraiser: Dvojitý dôvod na radosť

Kelsey Grammer s manželkou Kayte Walsh Zobraziť galériu (8)
Kelsey Grammer s manželkou Kayte Walsh (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Kelsey Grammer (56) a jeho manželka Kayte Walsh čakajú dvojičky. Predstaviteľ Frasiera z rovnomenného seriálu to oznámil po tom, čo v nedeľu v noci získal Zlatý glóbus v kategórii Najlepší mužský herecký výkon v televíznom seriáli - dráme za hlavnú rolu v seriáli Boss (2011).

"Naozaj sa veľmi teším na narodenie našich dvojčiat. Otcovstvo je vždy odlišné, závisí to od toho človiečika, ktorý vstúpi do vášho života. Narodia sa a povedia vám, čo musíte robiť," vyhlásil herec, ktorý tiež vyzdvihol kvality svojej štvrtej manželky. "Kayte je výnimočná žena. Je jednou z najmilujúcejších a najúžasnejších osôb, aké som kedy spoznal. Je zábavná a vážna zároveň," dodal Grammer.

Grammer a Walsh sa zasnúbili v decembri 2010, pričom o svadbe uvažovali už skôr, keď Walsh čakala dieťa. Jej tehotenstvo sa však ešte na prelome augusta a septembra 2010 skončilo potratom. Dvojica sa nakoniec zosobášila 25. februára 2011, len dva týždne po tom, čo sa Grammer rozviedol so svojou treťou manželkou Camille Donatacci. S tou má dcéru Mason Oliviu a syna Judea Gordona, pričom obe deti im vynosila náhradná matka. Herec má okrem toho ešte ďalšie dve dcéry - Spencer z prvého manželstva s tanečnicou Doreen Alderman a Greer Kandace, ktorú splodil so štylistkou Barrie Buckner. Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu