Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kde nechala sexi tvary? Claudia Schiffer vyziabnutá ako nikdy!

Claudia Schiffer Zobraziť galériu (6)
Claudia Schiffer (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Čo sa to s ňou, preboha, deje? Hoci Claudia Schiffer svojho času patrila k najospevovanejším sexsymbolom, v štyridsiatke sa z nej stáva iba sivý tieň. Drastické chudnutie z nej totiž začína robiť kostlivca – také vyziabnuté nohy ešte nemala!

Stráca sa rodine pred očami! Aj keď niekdajšia supermodelka s kilami navyše nikdy problémy nemala, v súčasnosti je štíhlejšia viac, než by bolo na prvý pohľad zdravé. Rozruch okolo svojej vychudnutej postavy nedávno odštartovala na filmovom festivale v Cannes, kde sklamala čiernou čipkovanou róbou. A odvtedy sa jej figúra k lepšiemu nezmenila, práve naopak!

Veľké okuliare, obtiahnuté nohavice a nohy tenké ako špáradlá! Tak momentálne možno Claudiu stretnúť v londýnskych uliciach, keď svoje ratolesti odprevádza do školy. Ako matka na plný úväzok to zrejme nemá jednoduché – pri toľkých povinnostiach pravdepodobne zabúda aj na jedlo. Špekulácie o anorexii sa v jej prípade síce zatiaľ neobjavili, no ak bude v chudnutí pokračovať, zaručene sa im nevyhne!

Zaujímavosťou je, že nemecká rodáčka sa snaží držať krok so svetom šoubiznisu najmä kvôli svojim deťom. Dúfa totiž, že jej traja potomkovia budú na to, čo v živote dosiahla, raz veľmi hrdí. „Caspar ide do školy a jeho mama na fotenie. Ak raz uvidí Vogue, pravdepodobne si pomyslí: ‘Pozrime sa na mamu, stále ju vidieť s veľkým bruškom a bábätkom vo vnútri,’“ prezradila v istom rozhovore. Momentálne by však mala viac dbať o svoje zdravie – na maminu, ktorá odmieta pribrať, nie je pyšný nikto!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu