Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Plastiková vojvodkyňa pred 90-tkou nahodila bikiny: Prsia až po brucho!

Vojvodkyňa z Alby sa ani pred prahom deväťdesiatky neváha navliecť do dvojdielnych plaviek. Zobraziť galériu (12)
Vojvodkyňa z Alby sa ani pred prahom deväťdesiatky neváha navliecť do dvojdielnych plaviek. (Zdroj: profimedia.sk)

IBIZA – Odvaha jej naozaj nechýba! Hoci mnohé dámy v jej veku na bikiny a verejné kúpanie už veľmi nepomýšľajú, vojvodkyňa z Alby (87) si naďalej vychutnáva všetky radosti života. Na staré kolená nahodila dvojdielne plavky a vyrazila na španielsky ostrov večnej párty. Oporu už potrebovala ona aj jej povädnuté prednosti.

Sebavedomia má na rozdávanie! Aj keď sa Cayetana Fitz-James Stuart už pomalými krokmi blíži k prahu deväťdesiatky, zo svojho veku si ťažkú hlavu nerobí. Tvár má síce poznačenú plastikami a telo zubom času, no to jej nebráni v tom, aby sa hrdo predvádzala v bikinách. Cez víkend ju paparazzi zachytili v obľúbenej dovolenkovej destinácii na Ibize, ako ju podopierajú dve spoločníčky.

Je najbohatšou ženou na španielskej pôde a má až vyše 40 titulov, čím si vyslúžila zápis v Guinessovej knihe rekordov. Zrejme aj vďaka týmto faktom sa vojvodkyňa z Alby vonkoncom neostýcha a neváha sa promenádovať v kúskoch plážovej módy pre ďaleko mladšie ročníky. Cez víkend jej navyše nechýbali ani slnečné okuliare s ružovým rámom. Ovísajúce poprsie jej neskôr na ležadle takmer poslúžilo ako podnos, keď urodzená veteránka obedovala a prestieranie si položila na brucho.

Cayetana sa doteraz stihla až trikrát vydať a postarala sa o viacero škandálov. Svoju dlhovekosť pritom berie s poriadnou dávkou humoru. „Úprimne premýšľam nad tým, že budem žiť ďalej. Aj keď jediným potešením je pre mňa výraz v ľudských tvárach, keď na ne ukážem a poviem 'Všetkých vás pochovám',“ zdôverila sa v nedávnom rozhovore. Pri chôdzi ju treba síce podopierať, no o zábavu po jej boku zrejme núdza nie je.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu