Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Hermiona uchvátila Číňanov: Konečne má krivky skutočnej ženy!

Emma Watson bola na červenom koberci opäť o krôčik bližšie k symbolu ženskej dokonalosti. Zobraziť galériu (12)
Emma Watson bola na červenom koberci opäť o krôčik bližšie k symbolu ženskej dokonalosti. (Zdroj: SITA)

HONG KONG – Je čoraz pôvabnejšia! Nad krásou a hviezdnym štýlom Emmy Watson (21) módni kritici ochkajú už dlhý čas. Zdá sa však, že britská herečka sa zbavuje nálepky potterovského dievčatka raz a navždy. Pozrite, ako zjemnila svoje tvary – decentne sa zaoblila na tých najsprávnejších miestach!

Pôsobí ženskejšie než kedykoľvek predtým! Krátky uhladený účes a krvavočervený rúž na perách – to nie je nič, čo by sme u Emmy Watson doposiaľ nevideli. Tento týždeň však zavítala na ázijsky kontinent a tamojším fanúšikom prihodila aj neprehliadnuteľný bonus navyše. V luxusnej róbe vytasila zbrane v štýle femme fatale!

Okrúhlejšie líca, bujnejší dekolt a zaoblené ramená – tým všetkým predstaviteľka Hermiony ohúrila na červenom koberci v čínskej metropole. Ak si krátkovlasú hviezdu pamätáte ako útle dievčatko, je načase túto predstavu poopraviť. Ako sa totiž zdá, Emma dozrieva po všetkých stránkach. Svoju postavičku zjemnila do závideniahodných tvarov, pričom odozva na výsledok tejto zmeny nenechala na seba dlho čakať. Herečka v šatách s obnažených chrbtom bodovala tak, ako sa na krásku svetového formátu patrí.

Obdivuhodné v Emminom prípade je, že na dych berúci zovňajšok nepotrebuje hriešne drahé vylepšenia kozmetických salónov či plastickej chirurgie. Ako sama tvrdí, najdôležitejšia je pre ňu absolútna prirodzenosť a vnútorná spokojnosť so sebou samou. „Nemám perfektné zuby, nie som vychudnutá. Chcem byť tou, ktorá sa vo svojom tele cíti skvele a otvorene hovorí, že ten pocit miluje a nechce nič zmeniť,“ zdôverila sa v jednom z nedávnych rozhovorov. Pri pohľade na jej zovňajšok z podujatia istej kozmetickej značky treba uznať, že receptúru má nastavenú priam dokonale!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu